Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

68 gasten online

"Noureddine Boutzamar tekent binnenkort tweejarig contract bij FC Groningen"

Noureddine Boutzamar, afgelopen seizoen nog spelend voor FC Groningen A1 en door FC Groningen in de gelegenheid gesteld komend seizoen door te stromen naar Jong FC Groningen, tekent binnenkort een tweejarig contract met de Troits van het Noorden. FC Groningen zal tevens een optie bezitten om de verbintenis met de 19-jarige linksbenige middenvelder met één seizoen te verlengen. Dit bericht Atlas-Lions.nl, een op voetballers van Marokkaanse afkomst georiënteerde sportsite.

Boutzamar, zoon van een Marokkaanse vader en een Nederlandse moeder, speelt met ingang van het seizoen 2010-2011 voor de jeugdopleiding van FC Groningen. Hij kwam via Cambuur B1 in FC Groningen B1 terecht. Hij is de tweede speler van de tweedejaars A-junioren die een contract gaat tekenen. Ook Arjen Hagenauw zette zijn handtekening reeds onder het hem aangeboden contract. 

 

Volgens genoemde site gaat Boutzamar komend seizoen dagelijks meetrainen met de A-selectie van FC Groningen.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.