Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

121 gasten online

"Tigran Gazarjan (topscorer FC Groningen A1) verlaat FC Groningen voor andere profclub"

Tigran Gazarjan, de 18-jarige middenvelder van FC Groningen A1, maakt volgens Wim Masker van de Groninger Gezinsbode geen gebruik van het aanbod om door te stromen naar Jong FC Groningen. Hij verkiest een overgang naar een andere, niet met name genoemde, profclub boven een aanbieding van de Trots van het Noorden, zo maken we (o.a.) op uit het onderschrift bij een in de Gezinsbode geplaatste foto.

 

UPDATE maandag 17 juni 2013: Tigran Gazarjan tekent contract bij De Graafschap

De Graafschap heeft op de clubsite gemeld dat Tigran Gazarjan een tweejarig contract bij De Graafschap zal tekenen, mits Tigran door de medische keuring komt. De club van trainer Pieter Huistra heeft tevens een optie voor nog een derde seizoen bedongen.

Tigran Gazarjan was afgelopen seizoen met 18 doelpunten topscorer van FC Groningen A1, een prestatie van formaat in de wetenschap dat hij meer aanvallende middenvelder dan aanvaller is. Hij speelt sinds het seizoen 2005-2006 in de jeugdopleiding van FC Groningen. Hij stroomde toen samen met zijn één jaar oudere broer Ardavasd in het door Erik Muntendam getrainde FC Groningen D1 in. Beiden kwam over van Leek Rodenburg D1. Hun vader is ooit keeper geweest van de nationale ploeg van Armenië.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.