Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

86 gasten online

Paulo Francisco verruilt Jong FC Groningen voor Harkemase Boys

Weer heeft een speler van Jong FC Groningen die niet in aanmerking kwam voor een verlengd verblijf bij de Trots van het Noorden elders onderdak gevonden. Paulo Francisco zal komend seizoen het shirt dragen van Harkemase Boys, dat afgelopen seizoen als negende eindigde in de Hoofdklasse C. Dit heeft de Friese club op de clubsite gemeld. De op 12 april jl. 20 jaar geworden Francisco werd in Angola geboren en speelde al sinds het seizoen 2005-2006 in de jeugdopleiding van FC Groningen, toen hij als aanvaller overkwam van Helpman D1.

 

Paulo heeft overigens een jongere broer, de op 24 maart 2001 geboren Leonel Miguel. Hij stroomde afgelopen seizoen juist in de jeugdopleiding van FC Groningen in en wel in het door Bote Talsma getrainde FC Groningen D3. Leonel kwam net als Remco Balk over van VV Zuidhorn. Beiden spelen komend seizoen in FC Groningen D1.

Aanschouwen van onderstaande foto's in de weinig benijdenswaardige rood-witte kleuren van Harkemase Boys en de nog veel minder appetijtelijke pompeblêdden (bron) zijn voor eigen risico. Desondanks wensen wij Paulo heel veel succes bij zijn nieuwe uitdaging!

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.