Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

142 gasten online

Noureddine Boutzamar, Arjen Hagenauw, Ron Janzen en Burak Saban tekenen tweejarig contract

Vier spelers van Jong FC Groningen hebben vanmorgen een tweejarig contract met FC Groningen getekend, te weten Noureddine Boutzamar (19), Arjen Hagenauw (18), Ron Janzen (19) en Burak Saban (19). FC Groningen bezit bij de verbintenissen met de middenvelders Boutzamar en Saban tevens een eenzijdige optie om het contract te verlengen tot medio 2016.

 

Jong FC Groningen oefent tegen Al Kharaitiyat SC (نادي الخريطيات‎) uit Qatar

Voor Jong FC Groningen zijn drie extra oefenduels vastgesteld (schema zie verderop). Meest in het oog springende tegenstander: Al Kharaitiyat uit Qatar. De club werd in 1996 opgericht en het eerste elftal komt uit in de Qatar Stars League. De ploeg wordt getraind door de Fransman Bertrand Marchand; voorzitter is niemand minder dan sjeik Hamad bin Thamer bin Mohammed bin Thani Al-Thani, een neef van Sheikh Hamad bin Khalifa Al Thani, de Emir van Qatar.

Technisch manager Henk Veldmate was bij de plechtigheid van de ondertekening van de vier contracten aanwezig, en wordt op de clubsite van FC Groningen als volgt geciteerd: "Het beleid van de club is steeds meer mensen door te schuiven van de jeugdopleiding naar het eerste elftal, zowel binnen de technische als medische staf alsook bij de spelersgroep. Er zullen meer en meer eigen opgeleide spelers bij de Beloften en ‘de selectie’ terecht komen."

 

Inmiddels zijn er voor Jong FC Groningen drie extra oefenduels vastgesteld, en wel tegen SC Cambuur, Al Kharaitiyat (Qatar) en Jong FC Utrecht. De oefenkalender voor de door Paul Raveneau getrainde beloften ziet er nu als volgt uit:

 

Zaterdag 27 juli 2013, 14.30 uur: ONS Boso Sneek - Jong FC Groningen
Woensdag 31 juli 2013, 15.00 uur: Jong AZ - Jong FC Groningen
Maandag 12 augustus 2013, 18.30 uur: SC Cambuur - Jong FC Groningen
Donderdag 22 augustus 2013, 15.00 uur: Jong FC Groningen - Al Kharaitiyat (Qatar)
Maandag 2 september 2013, 18.30 uur: Jong FC Groningen - Jong FC Utrecht

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.