Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

84 gasten online

Ramontxu Pérez (Spaanse centrumspits) traint mee met Jong FC Groningen

UPDATE vrijdag 6 september 2013: Ramontxu Pérez krijgt geen contract bij FC Groningen

Stand van zaken woensdag 27 augustus 2013:

Donderdagmiddag 29 augustus 2013 traint Ramontxu Pérez mee met Jong FC Groningen. Hij is een centrumspits die in het jeugdteam van het Spaanse Hércules de Alicante CF heeft gespeeld, alsmede bij andere clubs uit Alicante. Hij zal komend studiejaar Journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen studeren en is op zoek naar een club. Hij trainde gisteravond mee met Be Quick 1887, zo berichtte RTV Noord eerder vandaag.

 

Ramontxu Pérez, donderdag 29 augustus 2013

 

Inmiddels is de training achter de rug en is hij in afwachting van een e-mail van de trainers van FC Groningen. Zondag 1 september a.s. zal hij de wedstrijd FC Groningen - ajax bezoeken.

 

UPDATE vrijdag 6 september 2013: Ramontxu Pérez krijgt geen contract bij FC Groningen

Op vrijdag 6 september 2013 werd bekend dat Ramontxu Pérez niet voor een contract bij FC Groningen in aanmerking komt. In de leeftijdscategorie 23+ is er momenteel bij FC Groningen geen vacature, zo heeft de FC hem bericht. De Spanjaard is nu op zoek naar een andere club.

Hij is op 11 augustus 1990 in Alicante geboren en eerder deze maand dus 23 jaar geworden. Het beloftenstadium is hij daarmee al gepasseerd. 

 

Ramontxu stuurde ons de volgende foto's:

 

Ramontxu Pérez is op de rechter foto de speler met nummer 9 (duel met zijn laatste team,

Universidad de Alicante, waarmee hij afgelopen seizoen aan de San Pedro's Cup meedeed)

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.