Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

135 gasten online

Cultheld en Kolonicio Angelo Cijntje als speler en mentor naar Jong FC Groningen

Het volgende bericht brengen we met plezier onder de aandacht. FC Groningen heeft op de clubsite gemeld dat Angelo Cijntje ('De Pitbull') op amateurbasis voor Jong FC Groningen zal gaan spelen, en dat de verdediger tevens als mentor voor de jonge spelers van de beloften zal gaan optreden. Cijntje, hier op de foto met Ron Janzen, traint al sinds de voorbereiding op het huidige seizoen mee met Jong FC Groningen en valt steevast op met zijn drive en inzet.

 

Cijntje valt qua overeenkomst in dezelfde categorie als de vier beloftenspelers Joey Potveer, Hans Hateboer, Marciano van Leyenhorst en Kevin Mennega, die eveneens op amateurbasis spelen. Zij zijn inzetbaar voor Jong FC Groningen, maar mogen ook in officiële wedstrijden van het eerste elftal van FC Groningen uitkomen. Uiteraard geldt dit ook voor de overige spelers van Jong FC Groningen, die over een contract beschikken.

Hij wordt op 9 november a.s. 33 jaar oud en speelde interlands voor de Nederlandse Antillen en voor Curaçao. Sinds het faillissement van SC Veendam is hij clubloos.

 

Angelo Cijntje speelde in een grijs verleden voor het Finse KuPS Kuopio, maar was vanaf 2002 niet meer weg te denken uit de Veenkoloniën. Mr. Veendam speelde meer dan 300 officiële wedstrijden voor de ter ziele gegane Groningse Traditionsverein. We zijn blij dat hij voor Stad en Ommeland behouden blijft!

 

RTL-reportage over Angelo Cijntje van eind 2012:

 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.