Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

255 gasten online

Angelo Cijntje wil bewijzen dat hij goed genoeg is voor Eredivisie

De nu nog 32-jarige Angelo Cijntje (hiernaast op de foto met Ron Janzen) is de laatste aanwinst van Jong FC Groningen en op grond van zijn leeftijd royaal een dispensatiespeler. Hij heeft een overeenkomst op amateurbasis met de Trots van het Noorden getekend, en zal als een soort mentor voor zijn (veel) jongere teamgenoten dienen. Tegenover Spitsnieuws laat De Pitbull echter optekenen dat hij ook nog andere ambities heeft: hij heeft het eerste elftal van FC Groningen nog niet uit zijn hoofd gezet!

De strijdlustige verdediger heeft het aan zijn eigen doorzettingsvermogen te danken dat hij een amateurcontract bij FC Groningen in de wacht heeft gesleept. Na het faillissement van SC Veendam hield hij zijn conditie nl. op peil bij FC Emmen, en nam vervolgens zelf contact op met FC Groningen toen aanbiedingen uitbleven.

 

Tegenover Spitsnieuws zegt hij: "Bij Veendam had ik een basisplaats afgedwongen, maar hier begon ik weer onderaan de ladder. Gelukkig ben ik niet vies van hard werken. Er is nu een overeenkomst gesloten met de club, zodat ik wedstrijden voor het eerste mag spelen. Het is aan mij om te bewijzen dat ik goed genoeg ben voor de Eredivisie.

 

Gerelateerd artikel:

 

02-09-2013 Cultheld en Kolonicio Angelo Cijntje als speler en mentor naar Jong FC Groningen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.