Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

270 gasten online

v.v. WKE geïnteresseerd in Angelo Cijntje

Stand van zaken maandag 11 november 2013:

Angelo Cijntje, de 33-jarige nestor van Jong FC Groningen, staat hoog op het verlanglijstje van v.v. WKE uit Emmen. Cijntje gaat komende week op gesprek bij de huidige nummer laatst van de Topklasse Zondag, aldus RTV Noord. Er wordt op dit moment gekeken of tussentijdse overschrijving mogelijk is voor Cijntje, die op amateurbasis bij FC Groningen speelt.

 

UPDATE vrijdag 22 november 2013: "KNVB geeft geen toestemming voor tussentijdse overschrijving"

Van RTV Noord hebben wij vernomen dat de KNVB geen toestemming geeft om Angelo Cijntje tussentijds van FC Groningen naar WKE over te schrijven. Ook in de winterstop is een overgang naar een Topklasser niet toegestaan; slechts een vervolg bij een BVO is lopende het huidige seizoen mogelijk.

Op maandag 11 november jl. schreven we al het volgende:

 

De fanatieke verdediger over de interesse uit Drenthe: "Ik had er eerlijk gezegd niet op gerekend op dit moment. Het bevalt me goed bij FC Groningen, waar ik mijn wedstrijden speel in het beloftenteam. Ik ben nog altijd zeer ambitieus en natuurlijk hoop ik hier op meer, maar ik ben ook benieuwd naar de plannen van WKE. Ik vind niet dat ik in de positie ben om 'nee' te zeggen tegen een club die serieus geïnteresseerd is. Ik ga in gesprek en ik zie wel. Wel is het vrijwel zeker dat ik tot de winterstop geen overstap ga maken.

 

Angelo Cijntje tekende in september een amateurovereenkomst bij de Trots van het Noorden, en dient als een soort mentor voor zijn (veel) jongere teamgenoten. Op het trainingsveld en in wedstrijden van Jong FC Groningen spat de drive er bij hem af. Wij hopen dat hij voor FC Groningen behouden blijft!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.