Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

427 gasten online

Jong FC Groningen wint wel van Jong PEC Zwolle: 2-1

De kraker tussen FC Groningen en PEC Zwolle werd vanavond dunnetjes overgedaan, maar dan op beloftenniveau. Op het kunstgrasveld van VV Actief in Eelde troffen de nummers drie en acht van divisie A van de beloftencompetitie op elkaar. Jong FC Groningen stond in verliespunten overigens gelijk met koploper Jong Heracles Almelo en is nog ongeslagen.

 

Aan de kant van Jong FC Groningen deden maar liefst zeven spelers mee van het eerste elftal, nl. Krisztian Adorjan, Hilal Ben Moussa, Emil Johansson, Michael de Leeuw, Timo Letschert, Rasmus Lindgren en David Texeira.

 

Ook Jong PEC Zwolle stelde een aantal A-spelers op, en wel Van der Werff, Van Hintum, Eloisghiri, Epe en Labylle.

 

Wij berichten vanavond op Twitter en op onze website live over het scoreverloop!

 

Eindstand: 2-1; kort wedstrijdverslag verderop

Scoreverloop:

 

EERSTE HELFT:

16' 1-0 Kevin Mennega (assist o.i. Krisztian Adorjan) (moeilijk te zien in 't donker)

45' 2-0 Michael de Leeuw (assist David Texeira)

 

TWEEDE HELFT:

60' 2-1 Youssef Fennich

 

Opstelling Jong FC Groningen:

Van der Lei; Payne (A1) (62' Bijl), Letschert, Hateboer (aanvoerder), Johansson; Lindgren, De Leeuw, Ben Moussa (62' Saban); Adorjan, Texeira, Mennega (69' Hagenauw)

Bank: Potveer, Bijl (A1), Van Leyenhorst, Boutzamar, Saban, Hagenauw

 

Opstelling Jong PEC Zwolle:

Borgman, Van der Werff, Van Hintum, De Domingo Hazewinkel, Eloisghiri (63' Hofland), Epe, Nieuwenhuis (64' Usta), Rasevic, Labylle, Tihouna (aanvoerder), Fennich

Bank: Usta, IJzerman, Malaihollo, Hofland, Makizodila, Elmali


Miniem wedstrijdverslag:

De toeschouwers in het koude Eelde waren getuige van een niet al te beste wedstrijd. Ron Jans had van tevoren aangegeven dat Zwolle niet zo'n best beloftenelftal had, maar dat viel mee. De thuisploeg was vóór rust de betere ploeg en nam een 2-0 voorsprong, en ook na rust had de FC het betere positiespel, maar na de thee waren de betere kansen voor de gasten. Jong PEC Zwolle wist echter slechts één maal te scoren, waardoor de volle buit naar Jong FC Groningen ging. De beloften staan weer op kop!

 

Eerder vandaag schreven we al het volgende:

 

Het team van Paul Raveneau speelde vorige week een oefenduel tegen het met enkele jeugdspelers aangevulde eerste elftal van Feyenoord, en verloor met 4-1. Ondanks de nederlaag geen onaardige prestatie van de Groningers!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.