Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

36 gasten online

Alfons Arts verruilt assistent-trainerschap Jong FC Groningen voor Lierse SK

Alfons Arts, assistent-trainer van FC Groningen, gaat als assistent-trainer bij het Belgische Lierse SK aan de slag. Hoofdtrainer van de huidige nummer 13 van de Belgische competitie is Stanley Menzo. Op 30 juli jl. werd bekend dat de staf van Jong FC Groningen werd uitgebreid met Hugo en Alfons Arts, zie ons artikel van die dag. Arts was in maart op non-actief gesteld bij SC Cambuur en had zijn diensten bij de beloften van FC Groningen aangeboden.

 

Vanavond: SV Meppen - Jong FC Groningen (Lingen, 19:00 uur)

 

Eindstand: 1-0

54' 1-0 Johan Wigger (kopte raak uit vrije schop van Martin Wagner)

Opstelling FC Groningen:
Van der Lei; Cijntje, Ekong, Van Leyenhorst, Janzen (65’ Bijl); Abdulahi (46’ Gerlofs), Ben Moussa, Saban; Hagenauw, Zivkovic, Mennega (60’ De Leeuw)

Rest bank: Potveer

 

Opstelling SV Meppen:
Gommert - Schmik, Meier, Hahn, Thomas (60. Schepers) - Wigger (60. Twyrdy), Kacar (22. Watahiki) - Latkowski (72. Scherping), Robben (60. Selishta), Wagner - Pasiov (60. Meier)

 

Eerder vandaag schreven we al het volgende:

 

Arts is er vanavond al niet meer bij, als Jong FC Groningen in het Duitse Lingen, op de velden van SV Holthausen/Biene e.V., een oefenwedstrijd speelt tegen SV Meppen. Gisteren is de beloftencompetitie hervat, maar Jong FC Groningen had de twijfelachtige eer meteen vrij te zijn. Ook na gisteravond is de equipe van Paul Raveneau nog altijd de trotse koploper.

 

Het duel begint vanavond om 19:00 uur; namens het eerste elftal van FC Groningen zijn Hilal Ben Moussa en William Ekong van de partij. FC Groningen A1 vaardigt Jim de Leeuw, Glenn Bijl, Thijs Gerlofs en Liban Abdulahi af; ook Richairo Zivkovic behoort tot de selectie, zo bericht FC Groningen op de clubsite

 

Stadion Am Biener Busch, Lingen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.