Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

114 gasten online

FC Groningen en SC Cambuur verlengen samenwerking jeugdopleiding met drie jaar

FC Groningen en SC Cambuur hebben de al sinds 1 juli 2010 bestaande samenwerking op het gebied van de jeugdopleiding met drie jaar verlengd. Dit bericht FC Groningen op de clubsite.

 

FC Groningen schrijft over de RVO FC Groningen/Cambuur: "Daar waar in Nederland diverse bestaande samenwerkingsverbanden worden beëindigd, zien FC Groningen en SC Cambuur juist wel toekomst in de bestaande constructie. Een belangrijke pijler daarbinnen is vooral dat beide BVO’s de eigen cultuur weten te bewaken en die niet ten koste van alles proberen samen te vlechten."

Technisch manager Henk Veldmate: "Door de samenwerking is ons gezamenlijk scoutingsgebied in Noord-Nederland veel groter. Wij hebben een behoorlijk aandeel in Friesland en Cambuur heeft dat door deze samenwerking op haar beurt in de provincie Groningen."

 

De samenwerkingsovereenkomst is vorig jaar al tussentijds met een jaar verlengd, maar als het nog niet zo lang geleden aan SC Cambuur had gelegen, dan hadden de Friezen samenwerkingspartner FC Groningen ingeruild voor AZ. Toen de Alkmaarders echter aangaven daar weinig voor te voelen kwam SC Cambuur met hangende pootjes terug bij FC Groningen.

 

Ook SC Veendam maakte nog niet zo lang geleden deel uit van het samenwerkingsverband. Helaas is dit voltooid verleden tijd...

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.