Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

67 gasten online

Jong FC Groningen wint van Jong FC Volendam: 3-1

Jong FC Groningen heeft vanavond met 3-1 gewonnen van Jong FC Volendam. Na een openingsfase waarbij in een tijdsbestek van vijf minuten maar liefst drie doelpunten werden gescoord, was de rest van de eerste helft saai te noemen. De doelpunten in de eerste helft kwamen op naam van Andraz Kirm en Arjen Hagenauw. Henk Veerman wist de 2-1 voor Volendam binnen te schieten. In de eerste helft speelde Nick van der Velden en hij deed dit verdienstelijk. Hij lijkt klaar voor de clash van aankomend weekend tegen Cambuur.

 

In het tweede bedrijf viel er nog een aantal goede kansen voor Groningen te noteren. Zo waren Arjen Hagenauw en Burak Saban dichtbij de 3-1. Aan de andere kant wist keeper Stefan van der Lei knap redding te brengen in een één-op-één situatie. In de extra tijd viel alsnog een doelpunt, en wel voor de Trots van het Noorden. Na een geweldige actie van Stefano Magnasco, die twee man passeerde en zijn tegenstander met een panna verschalkte, gaf hij een voorzet op Richairo Zivkovic die de bal onberispelijk binnenkopte. Door een 4-2 nederlaag van Heracles, op visite bij Fortuna Sittard, mag Jong FC Groningen zich weer de trotse koploper van de beloftencompetitie divisie A noemen!

 

Aan het artikel hebben we een fotoreportage toegevoegd!

Opstelling Jong FC Groningen in linies:

 

Kirm - Zivkovic - Hagenauw (aanvoerder)

Hiariej - Lindgren - Van der Velden (46' Saban)

Wijnaldum (78' Van Leijenhorst) - Janzen - Ben Moussa - Magnasco

Van der Lei

 

Eerder vandaag schreven we al het volgende over de wedstrijd:

  

Vanavond komen de beloften van FC Groningen weer eens in competitieverband in actie. Twee weken geleden verloor de equipe van Paul Raveneau afgetekend met 5-0 bij Jong FC Dordrecht, en viel daardoor terug van de eerste naar de derde plaats. Tegenstander vanavond op Corpus den Hoorn is Jong FC Volendam, de nummer laatst in de stand. Jong FC Dordrecht is echter voorlaatste, dus veel zegt het allemaal niet.

 

De heenwedstrijd werd door de Groningers met 0-2 gewonnen. Trefzeker aan de kant van Jong FC Groningen waren op de bewuste 1e oktober 2013 Kevin Mennega en Richairo Zivkovic.

 

We nemen aan dat Nick van der Velden vanavond opnieuw minuten zal maken om weer wat extra wedstrijdritme op te doen.

 

Zonsopgang rond de Euroborg, maandagochtend 24 februari 2014

 

Opstelling Jong FC Groningen:

Stefan van der Lei, Stefano Magnasco, , Rasmus Lindgren, Ron Janzen, Giliano Wijnaldum, Tom Hiariej, Hilal Ben Moussa, Nick van der Velden, Arjen Hagenauw (aanvoerder), Richairo Zivkovic, Andraz Kirm

Bankbezetting: o.a. Thijs Gerlofs (FC Groningen A1), Jafar Arias (FC Groningen A1) 

 

Fotoreportage Jong FC Groningen - Jong FC Volendam van Wouter Pauwels:

 

DSC_0037
DSC_0042
DSC_0044
DSC_0055
DSC_0058
DSC_0061
DSC_0062
DSC_0066
DSC_0076
DSC_0085
DSC_0086
DSC_0087
DSC_0088
DSC_0090
DSC_0091
DSC_0092
DSC_0102
DSC_0117
DSC_0119
01/19 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.