Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

185 gasten online

Jeroen Gies en Wieger Sietsma vechten volgend seizoen om plek onder de lat Jong FC Groningen

FC Groningen neemt met ingang van volgend seizoen de 19-jarige Jeroen Gies over van Werder Bremen, zo meldt de club vandaag op haar website. Gies is de huidige keeper van het Onder 21-team van Werder Bremen en heeft begin april een aantal dagen stage gelopen bij FC Groningen. Gies werd in januari 1995 geboren en beschikt over zowel de Duitse als de Nederlandse nationaliteit: zijn vader komt uit Deventer.

 

Hij is 1,87m lang en zou in Nederland een tweedejaars A-junior zijn. Samen met Wieger Sietsma, de huidige keeper van FC Groningen A1, zal hij volgend seizoen uitvechten wie de eerste keeper van Jong FC Groningen gaat worden.

Zowel Gies als ook Sietsma zullen op amateurbasis bij Jong FC Groningen gaan spelen. Dit geldt ook voor de overige spelers die de overstap van FC Groningen A1 naar de beloftenkern gaan maken, te weten Jafar Arias, Glenn Bijl en Desevio Payne.

 

Naast deze spelers zullen ook Noureddine Boutzamar, Arjen Hagenauw, Ron Janzen en  Burak Saban deel uit blijven maken van de beloftenselectie. Zij hebben allen nog een doorlopend contract.

 

FC Groningen meldt tevens dat van een aantal spelers afscheid zal worden genomen. Dit betreft de keepers Joey Potveer en André Krul, de verdediger Marciano van Leijenhorst en aanvaller Kevin Mennega. Helaas zal ook van Angelo Cijntje afscheid worden genomen, maar gelukkig heeft hij tenminste afgelopen zaterdag nog zijn debuut in de Eredivisie mogen maken.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.

 

 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.

 

{/AF}