Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

103 gasten online

Zuid-Koreaan Lee Hak-Min wil contract afdwingen bij FC Groningen

In Zuid-Korea lijkt geen moeite te veel om een felbegeerd contract bij een Nederlandse eredivisieclub in de wacht te slepen. Was het onlangs nog Suk Hyun-Jun die zich, onder het motto van "een kinderhand is gauw gevuld", schaamteloos aanbood bij een provincieclub in het westen, zijn landgenoot Lee Hak-Min blijkt een betere smaak te hebben en wil graag bij FC Groningen aan de slag. De 19-jarige spits, ook uitkomend voor het nationale team van Zuid-Korea onder 20, traint deze week mee met zowel Jong FC met de A1.

 

Hans Nijland doet e.e.a. uit de doeken in zijn nieuwsbrief van vandaag. RTV Noord voegt hieraan toe dat Lee Hak-Min, die ook wel als Hak-Min Lee door het leven gaat, alle kosten van het verblijf in Groningen uit eigen zak betaalt en zo een contract hoopt af te dwingen bij de FC.

 

Zowel Lee Hak-Min als Suk Hyun-Jun komen uit voor Zuid-Korea onder 20 en hebben dus ongetwijfeld ain en aander in hun mars. Lee was gisteravond present als toeschouwer bij de Beloften en zal komende zondag ook aanwezig zijn bij de wedstrijd van de hoofdmacht van FC Groningen in de Euroborg tegen Roda JC, aldus Hans Nijland.

 

Aangezien wij verder niets over Lee hebben weten te achterhalen (de oorzaak van deze jammerlijk mislukte pogingen moet in de onheilspellende linguïstische spelonken van deze Aziatische uithoek gezocht worden: 본 홈페이지 일반 방문자 여러분께 불편을 드려 죄송합니다. 본 홈페이지는 나모웹호스팅사를 통해 호스팅을 이용하고 있는 홈페이지), wachten wij met spanning af of het Lee zal lukken een contract in de wacht te slepen. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij kosten noch moeite sparen om deze jongeman uitgebreid aan jullie voor te stellen.

 

Succes kerel, wie graag voor FC Groningen wil spelen heeft nu al een streepje voor!

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.