Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

220 gasten online

Angelo Cijntje vervolgt loopbaan bij ACV; Liban Abdulahi naar FC Volendam

Twee spelers, die FC Groningen noodgedwongen moeten verlaten, hebben elders onderdak gevonden. Cultheld Angelo Cijntje, 33 lentes jong, zal komend seizoen het shirt van ACV uit Assen dragen; Liban Abdulahi, de 18-jarige aanvoerder van FC Groningen A1 die twee seizoenen in de jeugdopleiding van FC Groningen speelde, verkast naar FC Volendam. Dit berichten ACV en de Groninger Gezinsbode.

Robby Holder, oud-speler van Jong FC Groningen, vertrekt op zijn beurt na één seizoen alweer bij ACV en gaat naar WKE. De hoofdklasser is hier niet blij mee en schrijft het volgende:

 

"Robby Holder gaat ACV verlaten. Hij heeft overschrijving aangevraagd naar WKE. ACV betreurt het vertrek van de aanvaller, vooral door het late tijdstip. Aanstaande zondag verstrijkt de overschrijvingstermijn in het amateurvoetbal. Met Holder, die het afgelopen seizoen zes keer scoorde voor ACV, was eerder overeengekomen dat hij zou blijven."

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.