Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

88 gasten online

Lee laat zien wat hij kan maar valt geblesseerd uit

Uit het feit dat niet alleen Henk Veldmate, maar ook Pieter Huistra de moeite genomen had Lee Hak-Min vanavond op De Esserberg te bekijken, trekken wij voorzichtig de conclusie dat FC Groningen serieus overweegt verder te gaan met de Koreaan. Lee, die fysiek zeker niet onderdoet voor zijn leeftijdgenoten van het beloftenelftal, verscheen dan ook zeer gemotiveerd aan de aftrap van de oefenwedstrijd die het combinatieteam van Jong FC Groningen en RVO FC Groningen A1 tegen Hoofdklasser Be Quick 1887 mocht afwerken.

 

Vanaf minuut één nam Lee het initiatief en dat resulteerde al snel in een eerste kans voor de Koreaan. Zijn schot kon door de keeper van Be Quick echter op het nippertje tot corner verwerkt worden. Ook in het vervolg van de eerste helft kon Lee vaak alleen met overtredingen tot stoppen gebracht worden. Hij liet zien fysiek behoorlijk sterk (balvast), snel en met overzicht te kunnen spelen. Tot scoren kon hij echter niet komen, ook al was hij een paar keer dichtbij.

 

De overtredingen uit de eerste helft bleken hun sporen nagelaten te hebben. Lee leek al vanaf de aftrap voor de tweede helft niet meer geheel okselfris. Na ruim twintig minuten in de tweede helft werd hij naar de kant gehaald en verliet samen met zijn Koreaanse begeleider en fysiotherapeut Eppinga van FC Groningen het veld richting de kleedkamer.

 

FC Groningen won de wedstrijd met 0-3. Chevello de Rijp (41'), Pepijn Kluin (46') en Danny Menting (86') waren de doelpuntenmakers. Gezien de verhoudingen, Groningen was heer en meester op De Esserberg, had de uitslag groter kunnen en misschien wel moeten uitvallen.