Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

37 gasten online

Jong FC Groningen verliest teleurstellend bij Jong N.E.C./FC Oss: 1-3

De beloftencompetitie is vorige week al van start gegaan, maar Jong FC Groningen had de twijfelachtige eer een vrije maandag te loten. De equipe van (nu nog) Paul Raveneau is ingedeeld in een poule met vier andere teams; elke week is er dus één elftal vrij. Jong Grunn benutte dit door in Leeuwarden een oefenwedstrijd tegen Jong NAC Breda te spelen; de Groningers wonnen gedecideerd met 5-0.

 

Vanavond was op sportcomplex De Eendracht in Nijmegen het door Ron de Groot getrainde Jong N.E.C./FC Oss de eerste tegenstander in competitieverband. De Gelders-Brabantse combinatie won vorige week verrassend door doelpunten van Cihat Çelik (2x) en Fatih Kamaci met 3-1 bij Jong sc Heerenveen en is op dit moment de koploper in Divisie B. Aan Jong FC Groningen de eer vanavond orde op zaken te stellen!

 

Einduitslag: 3-1; opstellingen en scoreverloop verderop

Scoreverloop:

7' 1-0 Muhammed Mert

49' 2-0 Daan Disveld

84' 3-0 Cihat Celik

90' 3-1 Burak Saban


Opstelling Jong FC Groningen ((*) = speler van SC Cambuur):

Gies; Bijl, Mac-Intosch (*), Dijkstra (*), Van der Laan (46' Hateboer); Saban, Schokker (*) (71' Schootstra (*)), Bos (46' Boutzamar); Arias, Hagenauw (aanvoerder), Schepers (*)

Bankbezetting: Sietsma, Hateboer, Baas, Janzen (*), Payne, Boutzamar, Schootstra (*)

 

Opstelling Jong N.E.C./FC Oss:

Vanhamel, Monteiro, Disveld (aanvoerder), Nielsen, Elders, Van Hofwehen, Mathieu (84' Joosten), Mert, Celik, Foor (71' Popalzij), Diarra

Bankbezetting: Bosman, Joosten, Popalzij, Bijl

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.