Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

163 gasten online

Lee verdient met stage geen contract, Olijve moet vertrekken

De Zuid-Koreaan Lee Hak-Min heeft met zijn stage bij FC Groningen geen contract kunnen verdienen. Lee heeft de afgelopen twee weken tijdens trainingen van Jong FC Groningen en de A1 en ook tijdens een oefenwedstrijd met Be Quick laten zien dat hij een goede voetballer is. Toch heeft de clubleiding van de Trots van het Noorden besloten de Zuid-Koreaan geen contract aan te bieden. Groningen is er op dit moment niet van overtuigd dat Lee, die nog maar 19 jaar oud is, de stap naar Nederland aan kan.


FC Groningen heeft vandaag ook nog bekend gemaakt aan het einde van het lopende seizoen afscheid te nemen van Frank Olijve. Voor Olijve, die in de zomer van 2008 samen met Darryl Lachman de overstap maakte van ajax A1 naar FC Groningen, had de Trots van het Noorden nog een eenzijdige optie in het contract, waarmee Olijve nog een jaar aan de club gebonden kon worden. Hiervan ziet FC Groningen af. Waar het gisteren aangekondigde afscheid van Krohne, Pomstra en Dijkstra te verwachten was - alle drie zijn dit seizoen voornamelijk wisselspeler geweest - komt het vertrek van Olijve enigszins verrassend. Olijve is dit seizoen een vaste waarde in het Beloftenelftal van FC Groningen en maakte zelfs 14 keer deel uit van de wedstrijdselectie van het Eerste Elftal van FC Groningen. Tijdens twee wedstrijden mocht hij invallen, namelijk in Rotterdam tegen Sparta en onlangs in de wedstrijd tegen NAC Breda. Gezien zijn leeftijd, Olijve is deze maand 21 jaar geworden, zou hij deze zomer normaal gesproken de overstap naar het Eerste Elftal van FC Groningen moeten maken. Kennelijk heeft de clubleiding er geen vertrouwen in dat hij dat niveau aan kan. Wij wensen Olijve heel veel succes bij zijn zoektocht naar een nieuwe club.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.