Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

114 gasten online

Hristijan Denkovski (20) op proef bij FC Groningen

Bij FC Groningen is momenteel een Macedonische speler op proef. Het gaat om de 20-jarige Hristijan Denkovski, een aanvallende middenvelder die laatstelijk bij FK Rabotnički Skopje onder contract stond. Hij is op dit moment echter clubloos en dus transfervrij. Hij kan op de positie 'op tien' uit de voeten, maar ook op andere aanvallende posities op het middenveld, met name links. Hij zal zich vooralsnog bij de selectie van Jong FC Groningen vervoegen.

Hij is een neefje van Bobi Mileski, eigenaar van het Balkan Restaurant Macedonië in de binnenstad van Groningen en vertrouwenspersoon van diverse (oud-)spelers van FC Groningen. Mileski was vanochtend op het TCN trainingsveld aanwezig om de verrichtingen van Hristijan met belangstelling te volgen. 

 

Hristijan Denkovski lijkt ons op voorhand een interessante speler. De jonge speler viel vandaag in de afsluitende partij aanvankelijk niet echt op omdat hij amper in het spel werd betrokken. Op een gegeven moment kreeg hij de bal en liet toen een verbluffende versnelling zien, waarna hij Michael de Leeuw in stelling bracht.

 

Hij werd op 15 april 1994 geboren en is 1,76m lang. Hij heeft ook voor Macedonië Onder-19 gespeeld. Hij beschikt tevens over de Bulgaarse nationaliteit.

 

 

 

Bobi Mileski

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.