Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

68 gasten online

Casper Goedkoop opvolger van Paul Raveneau als trainer Jong FC Groningen

De 41-jarige Casper Goedkoop, tot vandaag hoofdtrainer van het eerste elftal zondag van VV Hoogeveen, wordt per 1 september a.s. de opvolger van Paul Raveneau als trainer van Jong FC Groningen. Dit melden FC Groningen en VV Hoogeveen. Goedkoop tekent bij FC Groningen een éénjarig contract. Hij stond vanavond al niet meer in Hoogeveen voor de groep; John Kikkert neemt zijn taken voorlopig over.

VV Hoogeveen degradeerde afgelopen seizoen van de Hoofdklasse naar de eerste klasse; TweeNul.nl spraak daarover ruim twee weken later met hem. 

 

FC Groningen schrijft over Casper Goedkoop:

 

"Goedkoop is een goede bekende binnen FC Groningen. De in Vries woonachtige oefenmeester was in de periode 2009-2011 al assistent-trainer bij Jong FC Groningen. Eerst onder huidig hoofdtrainer Erwin van de Looi en daarna bij diens huidige assistent Dick Lukkien. Bovendien voetbalde Goedkoop eind jaren tachtig/begin jaren negentig zelf ook nog in de jeugdopleiding van FC Groningen. Als zelfstandig hoofdtrainer had Goedkoop in Eelde vv Actief, vv Omlandia in Ten Boer en vv Hoogeveen onder zijn hoede."

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.