Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

131 gasten online

FC Groningen neemt Ajdin Hrustic (18) over van Schalke 04

Ajdin Hrustic, de 18-jarige aanvallende middenvelder van het Onder 19-team van Schalke 04, maakt de overstap naar FC Groningen. De contracten zijn inmiddels getekend; het wachten is alleen nog op goedkeuring van de KNVB. Uit de stage, die hij vorige week bij zowel Jong FC Groningen als FC Groningen A1 heeft gelopen, is gebleken dat hij een zeer goede 'nummer tien' blijkt te zijn. Ajdin, die zowel de Australische nationaliteit als die van Bosnië-Herzegovina bezit, zal qua salaris moeten inleveren, maar had het in Groningen erg naar zijn zin en had zijn zinnen op deze transfer gezet.

 

Ajdin Hrustic speelde afgelopen weekeinde mee op het toernooi dat FC Groningen A1 in Genk speelde, en wist daar kennelijk te overtuigen.

FC Groningen heeft hoge verwachtingen van de speler, die zich zowel op de beloften als op FC Groningen A1 zal richten. Schalke 04 vroeg in eerste instantie een transfersom van meerdere tonnen, maar het is onbekend wat uiteindelijk de prijs is die FC Groningen heeft moeten betalen. Hrustic had in Gelsenkirchen nog een contract tot medio 2016.

 

 

Gerelateerd artikel: 

 

25-08-2014 Ajdin Hrustic (18), aanvallende middenvelder van Schalke 04 U19, op proef bij FC Groningen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.