Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

240 gasten online

 
In de beloftencompetitie stond vanavond het duel tussen Jong FC Groningen/Cambuur en Jong De Graafschap op het programma. De wedstrijd tussen de nummers twee en zes (let wel: van de ploegen die strijden om de negende t/m 15e plaats) werd op het kunstgras van SC Cambuur gespeeld. Bij de Superboeren stonden twee voormalige spelers van FC Groningen in de basis, te weten Tolgahan Cicek en Tigran Gazarjan.

Bij Jong FC Groningen/Cambuur maakte Hilal Ben Moussa zijn rentree na lange afwezigheid vanwege een ernstige knieblessure.

Eindstand: 4-0; scoreverloop en opstellingen verderop

 

Aan het artikel hebben we een fotoreportage toegevoegd!

Scoreverloop:
15' 1-0 Juninho Bacuna
83 2-0 Hristijan Denkovski (assist Jafar Arias)
86' 3-0 Jafar Arias (assist Hristijan Denkovski)
87' 4-0 Juninho Bacuna

Bijz.: 65' rode kaart voor Jordy van de Kracht, doelman Jong De Graafschap

Opstelling Jong FC Groningen/Cambuur:
Van der Lei, Payne (aanvoerder), Baas, Ben Moussa (19' Saban), Bacuna, Dijkstra, Steblecki (88' Boutzamar), Schootstra, Slijngard, Islamovic (82' Denkovski), Arias
Bank: Sietsma, Bijl, Saban, Denkovski, Boutzamar

Hilal Ben Moussa maakte na lange afwezigheid vanwege een knieblessure zijn rentree in wedstrijdverband en werd, zoals vooraf afgesproken, in de 19e minuut vervangen.

Opstelling Jong De Graafschap:
Van de Kracht, Echcharaf (46' Kaak), Gazarjan, García-Calvete (57' Sahin), Meurs, Cicek, Bedrosian (65' Te Loeke), De Jong, Menting, Propper en Boelens
Bank: Veldhuis, Sahin, Kaak, Te Loeke, Bosch

Eerder vandaag schreven we al het volgende:

Bij de combinatie van FC Groningen en SC Cambuur speelt vanavond de in Groningen op een zijspoor geraakte Dino Islamovic, die jl. zondag in de selectie van het eerste elftal werd gepasseerd ten faveure van Juninho Bacuna. SC Cambuur heeft Mart Dijkstra, Sebastian Steblecki, Berend Schootstra en Donovan Slijngard afgevaardigd.

De huidige stand:

Fotoreportage Jong FC Groningen/Cambuur - Jong De Graafschap van Wouter Pauwels:

Samenvatting Jong FC Groningen/Cambuur - Jong De Graafschap van FC Groningen TV:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.