Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

88 gasten online


Na een competitieloze week mochten de beloften van FC Groningen vanavond weer aan de bak. In Dordrecht was het door Gerard de Nooijer getrainde Jong FC Dordrecht de tegenstander, en de Groningers, gedeeld koploper in hun divisie, wilden op voorhand met minder dan drie punten geen genoegen nemen.

Eindstand: 1-4; scoreverloop en opstellingen verderop

Scoreverloop:

EERSTE HELFT:
2' 1-0 Adnan Alisic
4' 1-1 Dino Islamovic (strafschop)
34' 1-2 Glenn Bijl (assist Damiano Schet)
45+3' 1-3 Dino Islamovic (speelde de keeper uit en scoorde)

TWEEDE HELFT:
73' 1-4 Dino Islamovic (assist Roland Baas)

Bijz.: 3' rode kaart Diego Staas (Jong FC Dordrecht) (hands binnen de zestien)

Opstelling Jong FC Groningen:
Van der Lei, Bijl (aanvoerder), Schootstra, Janzen, Baas, Ben Moussa (46' Saban), Schet (63' Denkovski), Steblecki, Islamovic, Bacuna, Arias (81' Boutzamar)
Bank: Gies, Veendorp, Saban, Denkovski, Boutzamar, Oldenburger

Hilal Ben Moussa speelde volgens afspraak één helft, waarin hij uitblonk met zijn spel. Hij speelde controlerend 'op zes', was altijd aanspeelbaar en regisseerde het spel. Hij is duidelijk op de weg terug!

Opstelling Jong FC Dordrecht:
Meulmeester (aanvoerder), Van Wermeskerken (37' Bommeleijn-Van Haaren), Drenthe (46' Goossens), Boers, Staas, Toure, Slory, Alisic, Biekman, Boogers, Lima Duarte Lopes (17' Van der Linden)
Bank: Bajic, Waterberg, Van der Linden, Hoekstra, Goossens, Yekhlef, Bommeleijn-Van Haaren


Wedstrijdbeeld (foto: Nars Broekhart)

Eerder vandaag schreven we al het volgende:

Twee weken geleden liet Jong FC Groningen weinig heel van Jong De Graafschap, dat met een 4-0 nederlaag terug naar de Achterhoek werd gestuurd. De doelpunten werden gescoord door Juninho Bacuna (2x), Hristijan Denkovski en Jafar Arias. We verwachten het trio vanavond wederom op het veld. Juninho Bacuna heeft weliswaar gisteren ook met het eerste elftal meegespeeld, maar hij werd zó laat ingebracht (voor ons onbegrijpelijk laat) dat dit het meedoen vanavond niet in de weg zal staan. Jong FC Dordrecht verliet Den Haag met een 1-0 nederlaag, en zal op eerherstel uit zijn.

De huidige stand:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.