Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

48 gasten online

  
Desevio Payne, de 19-jarige verdediger van Jong FC Groningen die met regelmaat deel uitmaakt van de eerste selectie van de Trots van het Noorden, kan bij de FC een meerjarig contract tekenen. Dit bericht AD.nl. Zaakwaarnemer Revien Kanhai van Forza Sports Group verklaart het volgende tegenover het AD: "De eerste gesprekken over een langere samenwerking zijn geweest. Groningen heeft Desevio een contract aangeboden en de exacte voorwaarden daarvan worden momenteel besproken. Desevio staat open voor een langer verblijf omdat hij een vaste waarde voor het team wil worden. Daar gelooft hij in, ook omdat hij veel vertrouwen geniet van Groningen en een goed gevoel heeft bij de club."

Desevio beschikt over een Nederlands en een Amerikaans paspoort. Hij kwam onlangs in vriendschappelijk verband in actie voor USA Onder 20. De jonge verdediger over deze voor hem bijzondere gebeurtenis: "Het was een prachtige ervaring. Ik ben er trots op dat ik voor USA mag uitkomen. Vanuit de KNVB is er nog geen uitnodiging geweest. We zien wel of die nog komt. Ik hoop in juni met de VS mee te mogen naar het WK onder 20 in Nieuw-Zeeland. Die kans is volgens mij best aanwezig. Mocht er ooit interesse zijn, dan zou ik altijd nog de keuze kunnen maken om voor Nederland uit te komen. Het belangrijkste voor mij is om eerst vaste waarde te worden bij Groningen. Dat is mijn doel voor komend seizoen. De rest komt als het goed is allemaal vanzelf."

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.