Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

63 gasten online

 
Jong FC Groningen speelde vanmiddag in Leeuwarden een oefenwedstrijd tegen SC Cambuur. Bij de Groningers zou Tom Hiariej zijn rentree maken nadat hij lange tijd vanwege een armbreuk uit de running was, maar om ons onbekende redenen verscheen hij niet op het wedstrijdformulier. Namens de eerste selectie waren Hilal Ben Moussa, Yoëll van Nieff en Danny Hoesen van de partij. Laatstgenoemde scoorde het enige doelpunt van de gasten in een duel dat uiteindelijk in 1-1 eindigde. Hoesen scoorde in de eerste helft, maar liet toen na een zuivere hattrick te produceren.

De Groniongers speelden goed in de eerste helft, en namen in de 24e minuut verdiend een voorsprong door een doelpunt van Danny Hoesen, die twee andere grote kansen onbenut liet.

Na rust waren beide ploegen in het eerste kwartier aan elkaar gewaagd. Jong FC Groningen wisselde vervolgens na ongeveer een uur spelen drie keer, en dit kwam het spel van de bezoekers niet ten goede. Juninho Bacuna was één van de drie spelers die naar de kant gingen. Bacuna had een lichte bovenbeenblessure opgelopen en ging uit voorzorg naar binnen.

Door balverlies dat Ajdin Hrustic op het middenveld leed kon Sebastian Steblecki in de 65e minuut de gelijkmaker scoren. De Groningers kwamen in het restant van het tweede bedrijf tekort, maar gescoord werd er niet meer.

Opstelling Jong FC Groningen:
Gies, Payne, Saban, Baas, Bijl, Ben Moussa, Denkovski (60' Jasper), Van Nieff, Hoesen (60' Oldenburger), Bacuna (60' Hrustic), Arias
Bank: Sietsma, Jim de Leeuw (A1), Stenekes (A1), Hrustic (A1), Jasper (A1), Oldenburger (A1)

Opstelling SC Cambuur:
Zeinstra, Pereira, De Ridder, Barto, Dijkstra, Steblecki, Schootstra, Schepers, Mac Intosh, Slijngard, Haagen (proefspeler van Anderlecht)
Bank: Wouda, Droste, Roorda, De Haan

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.