Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

119 gasten online

 
Zijn naam rouleerde al wat langer in het informelere circuit, maar vandaag heeft Marcel van Buuren (51) ook zelf toegegeven een serieuze kandidaat te zijn om Casper Goedkoop komend seizoen op te volgen als trainer van Jong FC Groningen. Dit heeft hij vanmiddag aangegeven in het tweede uur van FCG Radio (hier terug te luisteren). Marcel van Buuren, hiernaast te zien op een foto uit zijn tijd als speler van FC Groningen (seizoenen 1990-1992), is op dit moment de trainer van FC Groningen B1, en eerder ook van Qatar Onder 19.

Hij heeft een aflopend contract; in de jeugdopleiding is komend seizoen geen plaats meer voor hem, zo liet hij zelf weten, aangezien diverse andere jeugdtrainers doorlopende contracten hebben terwijl het aantal jeugdelftallen zal afnemen. Komend seizoen kent de jeugdopleiding van FC Groningen geen B2- en C2-elftal meer. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat Sander van Gessel, de trainer van FC Groningen B2, doorschuift naar B1. Eerder werd al bekend dat Hugo, de huidige trainer van FC Groningen C1, de club op eigen initiatief zal verlaten.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.