Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

51 gasten online

 
Jafar Arias gaat FC Groningen vermoedelijk verlaten. Hij is in gesprek met FC Dordrecht, dat dit seizoen naar de Jupiler League degradeerde. Jafar kan in Dordrecht de eerste spits worden; de gesprekken hebben het stadium van eindonderhandelingen inmiddels bereikt. Wij verwachten dat er deze week meer nieuws over het vervolg van de carrière van Jafar Arias naar buiten komt. Arias speelde in Groningen op basis van een amateurcontract.


 

Jafar Arias tekent tweejarig contract bij FC Dordrecht

Het is snel gegaan deze week. Vanmiddag heeft Jafar Arias een tweejarig contract met FC Dordrecht getekend, zo bericht Maurits Commers, zijn begeleider. Hans Nijland heeft Arias inmiddels gefeliciteerd.


Foto: Maurits Commers

Jafar Arias kwam medio 2012 over van AGOVV B1 en stroomde in FC Groningen A1 in. Afgelopen seizoen speelde hij twee wedstrijden voor het eerste elftal van de Trots van het Noorden. Op 23 november 2014 werd hij als invaller ingebracht in de thuiswedstrijd tegen PSV; twee weken later stond hij in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen in de basis. Beide duels eindigden in 1-1.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.