Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

53 gasten online

Euroborg morgen toneel van topper in beloftencompetitie

De nummer twee tegen de nummer drie, oftewel Jong FC Groningen tegen Jong Feyenoord/Excelsior, is de wedstrijd die morgen (maandag) in een hopelijk goed gevulde Euroborg gespeeld zal worden. Normaal gesproken worden de thuiswedstrijden van Jong FC Groningen op Corpus den Hoorn afgewerkt, maar voor deze topper mogen onze beloften in de groene kathedraal aan de aftrap verschijnen. Ook al zijn de wedstrijden van het tweede elftal altijd het bekijken waard, deze confrontatie mag zeker niemand missen!

 

Twee beloften, die de laatste tijd nogal veel aandacht krijgen, zijn Leandro Bacuna en Dennis Menting. Beiden hebben de de laatste weken bij de beloften laten zien waarom FC Groningen meende de twee talenten met een contract aan zich te binden. Zowel Menting als Bacuna beschikken over scorend vermogen: in de laatste drie competitiewedstrijden zorgden zij gezamenlijk voor 7 van de 10 doelpunten. Bacuna, eigenlijk nog A-junior en vervroegd doorgeschoven naar het beloftenelftal, scoorde maar liefst 4 doelpunten, Menting 3. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Jong FC Groningen op doelsaldo tweede staat.

 

De wedstrijd in de Euroborg begint om 18.30 uur, de kassa's zijn vanaf 17 uur open (tot die tijd zijn er kaartjes bij de supportersbalie te koop). De kaartjes kosten voor seizoenkaarthouders 2 euro, een goede investering.