Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

81 gasten online

Bijltjesdag FC Groningen: geen nieuwe contracten voor diverse spelers

Deze week worden door de clubleiding diverse gesprekken gevoerd met het oog op komend seizoen. Bekend was al dat de optie in het contract van Jeffrey Rijsdijk (23 jaar) niet wordt gelicht, hij moet de FC na dit seizoen verlaten. Ook het contract van de aan Veendam verhuurde Michael Jansen wordt niet verlengd. Hetzelfde geldt voor Steffen Bakker (keeper van de beloften, 19), Jelle Wagenaar (21), Koos Werkman (20), Yousouf Zinga (19) en Wouter Vente (19). Tiemen van Hezel (20) wordt mogelijk verhuurd aan Veendam maar kan niet in Groningen blijven. Wel verzekerd van nog een jaar FC Groningen zijn Virgil van Dijk (19), Danny Menting (20), Luis Pedro da Silva Ferreira (19), Hilal Ben Moussa (18) en Norair Mamedov (20).

 

Voor alle duidelijkheid:

Een formele ontslagaanvraag van spelers vóór 1 april is uitsluitend nodig voor spelers met een verlengd (prof)contract en dus niet voor spelers die in een eerste contractstermijn zitten of een amateurovereenkomst hebben.

 

Later deze week meer nieuws over o.a. Kelvin Bossman (die vandaag bij Cambuur trainde en nog een gesprek zal hebben met Henk Veldmate) en Danny Post.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.