Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

165 gasten online

Komend seizoen drie spelers van FC Groningen/Cambuur A1 naar Jong FC Groningen

De jeugopleiding van FC Groningen werpt zijn vruchten af. Komend seizoen zullen drie talentjes van FC Groningen/Cambuur A1 naar Jong FC Groningen worden overgeheveld: Nick Bakker (verdediger, geboren 21-02-1992), Atilay Batbay (middenvelder, 01-05-1992) en Henk Bos (middenvelder, 12-11-1992), van wie wij de foto's van de site van FC Groningen hebben gehaald. Wij proberen nog te achterhalen wat er met twee andere spelers met bouwjaar 1992, te weten keeper Renze Fij en verdediger Alim Öztürk, zal gebeuren.

 

Komend seizoen zal er niet meer een aparte beloftenselectie in stand worden gehouden. De totale groep spelers voor het eerste en tweede elftal zal bestaan uit ca. 30 man. Bovengenoemde drie smaakmakers van de A1 zullen van deze groep dus deel gaan uitmaken, zo is ons vandaag gemeld.

 

Naast deze 30 spelers zullen twee spelers op huurbasis bij de selectie van BV Veendam worden gevoegd. Welke spelers dit zullen zijn is nog niet bekend.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.