Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

92 gasten online

FC Groningen verlengt contract met Danny Post; Kelvin Bossman moet vertrekken

FC Groningen heeft besloten dat het aflopende contract van Danny Post zal worden verlengd, zo is ons vandaag bericht. Kelvin Bossman zal definitief naar een andere werkgever moeten uitzien: de Trots van het Noorden ziet in hem komend seizoen geen meerwaarde voor de nog te formeren groep van ca. 30 spelers die wekelijks de selecties voor de wedstrijden van het eerste en het tweede elftal zullen leveren. Nog altijd weten we niet of Jorrit Kunst komend seizoen speler van FC Groningen zal zijn. Wij vermoeden van niet. Alim Öztürk en Arjan Akkerman, beiden van FC Groningen/Cambuur A1, zullen de FC gaan verlaten.

 

Op 20 mei 2009 schreef FC Groningen op de clubsite: "FC Groningen heeft voor het seizoen 2009/2010 twee jeugdige talenten vastgelegd. Jeffrey Rijsdijk (21) en Danny Post (20) komen over van respectievelijk Sparta Rotterdam en HFC Haarlem. Beide spelers tekenen in Euroborg een tweejarige verbintenis, waarbij Rijsdijk nog een optie heeft voor een extra seizoen. De twee aanwinsten zijn middenvelders, die op meerdere posities in deze linie inzetbaar zijn. Post kwam dit seizoen tot veertien officiële wedstrijden in het eerste team van HFC Haarlem, dat uitkomt in de Jupiler League. Rijsdijk speelde afgelopen seizoen zijn wedstrijden bij Jong Sparta en maakte aan het einde van de competitie zijn debuut in de Eredivisie in de Rotterdamse hoofdmacht. Henk Veldmate, manager technische zaken bij FC Groningen, is benieuwd naar de ontwikkeling van beide spelers. “Wij denken dat het twee talentvolle jeugdige spelers zijn, die bij een goede ontwikkeling een vaste waarde zouden kunnen worden binnen de eerste selectie.” "

 

Danny Post speelde tot nu toe één wedstrijd voor het eerste elftal van FC Groningen. Op 11 maart jl. speelde hij als invaller in het 1-0 verloren uitduel bij FC Utrecht vijf minuten mee.

 

Danny Post

 

Eerdere recente berichten van ons over contracten die al dan niet worden verlengd:

 

02-04-2011 Geen nieuw contract voor Darryl Lachman

30-03-2011 Bijltjesdag FC Groningen: geen nieuwe contracten voor diverse spelers

29-03-2011 'FC Groningen verlengt contract van Jeffrey Rijsdijk niet'

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.