Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

92 gasten online

Vanavond: Jong De Graafschap - Jong FC Groningen; eindstand: 1-0

Vanavond spelen de beloften van FC Groningen, met in het doel de van een rugblessure aan het terugkomende Luciano, op Sportpark de Bezelhorst in Doetinchem tegen Jong De Graafschap, de huidige nummer laatst in de stand. Deze wedstrijd is op de speelkalender naar voren gehaald omdat de jonkies van De Graafschap nog actief zijn in de KNVB-beker en op dinsdag 27 oktober a.s. tegen Zwolle moeten aantreden. Dan komt het bezoek van onze FC, een dag eerder, natuurlijk hoogst ongelegen.
Inmiddels is duidelijk dat de FC deze wedstrijd zeer teleurstellend met 1-0 heeft verloren van de hekkensluiter...

 

 

Sportpark de Bezelhorst is een alleraardigste accomodatie, normaliter de thuishaven van de VV Doetinchem en in het bezit van een heuse tribune:

 

 

Vandaag kunnen we echter geen rekening houden met de nostalgie en historie van deze op 1 augustus 1907 opgerichte vereniging. Een blik op de huidige stand leert dat we gewoon dienen te winnen om de hoge positie vast te houden:

 

 

Jong De Graafschap - Jong FC Groningen

 

RUSTSTAND: 0-0

 

80' 1-0 Kluin (e.d.)

EINDSTAND 1-0

jammer

 

De informatie over deze wedstrijd is schaars, maar op RTV Noord vinden we het volgende:

 

DOETINCHEM - Luciano da Silva heeft donderdagavond negentig minuten meegespeeld met Jong FC Groningen. De keeper maakte zijn rentree na een rugblessure.

De Groninger beloften verloren in Doetinchem met 1-0 van Jong De Graafschap na een eigen doelpunt van Pepijn Kluin. FC Groningen was de hele wedstrijd de betere partij en kreeg diverse kansen. Ongeveer tien minuten voor tijd passeerde Kluin ongelukkig Luciano.


Opstelling Jong FC Groningen
Luciano; Kunst, Lachman, Dijkstra, Wagenaar; Olijve, Pomstra (67' Bossman), Krohne, Bacuna; Kluin, Menting.
Rest bank: Ter Wielen, Vente, Tripsas, Zinga.

 

Deze "minne" uitslag leidt tot de volgende stand:

 

 

Reageren: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.