Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

63 gasten online

'Danny Menting volgend seizoen verhuurd aan SC Veendam'

FC Groningen zal volgend seizoen Danny Menting aan SC Veendam verhuren. In het kader van het reddingsplan "Kolonisten van Veendam" had FC Groningen Veendam de helpende hand geboden door een toezegging te doen het aankomende seizoen twee volwaardige spelers aan SC Veendam beschikbaar te stellen. Hier hoeft Veendam geen vergoeding voor te betalen. Vandaag is ons gemeld dat Danny Menting één van deze spelers zal zijn. Of er ook daadwerkelijk een tweede speler richting Veendam vertrekt is op dit moment nog onduidelijk. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal FC Groningen hier een vergoedingssom van € 25.000 tegenover stellen.

 

UPDATE: Inmiddels heeft ook FC Groningen op de website bekend gemaakt dat Danny Menting per direct de overstap naar De Langeleegte maakt. In hetzelfde stuk wordt ook melding gemaakt van een stage die Shkodran Metaj vanaf donderdag tot en met zondag bij het Duitse Dynamo Dresden zal beleggen, dat gepromoveerd is naar de 2. Bundesliga.

 

Voor Danny Menting (21) is de tijdelijke overgang naar SC Veendam een logische stap. Hij heeft al twee seizoenen in Jong FC Groningen achter de rug en is toe aan een volgende uitdaging om zich verder te kunnen ontwikkelen. Menting werd in 2002 bij Be Quick 1887 als talent ontdekt en maakte de overstap naar de jeugdopleiding van FC Groningen. Hier doorliep hij de diverse jeugdelftallen.

 

Wij wensen Danny heel veel succes in Veendam en hopen hem in het seizoen 2012-2013 weer in het groen-wit in de Euroborg te zien spelen.

 

Danny Menting - hier nog in actie voor Jong FC Groningen tegen zijn nieuwe club Veendam

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.