Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

81 gasten online

Hilal Ben Moussa maakt rentree na 11 maanden afwezigheid; blessure Enevoldsen

Hilal Ben Moussa, de 18-jarige speler die tot de achtkoppige B-kern van FC Groningen behoort die vrijwel dagelijks met de A-selectie meetraint, heeft gisteravond in een oefenwedstrijd van Jong FC Groningen zijn rentree gemaakt en is 20 minuten in actie gekomen en had ook na afloop geen knieklachten. Hij stond elf maanden aan de kant vanwege een kruisbandblessure die hij in de aanloop naar het vorige seizoen opliep. In de wedstrijd tegen Alcides uit Meppel, van wie op 8 juli jl. eerste elftalspeler Berry Schepers op slechts 24-jarige leeftijd aan kanker overleed, speelden Femi, Nicklas Pedersen, Hyun Jun Suk en Thomas Enevoldsen van de eerste selectie mee. Enevoldsen blesseerde zich echter al na vijf minuten aan zijn enkel en moest de strijd staken.

 

Jong FC Groningen won haar eerste oefenduel van de Drentse hoofdklasser, die vorig jaar als derde eindigde in de Hoofdklasse C, met 0-3 door doelpunten van Nicklas Pedersen (strafschop), Hyun Jun Suk en Tigran Gazarjan.

 

De FC schrijft op haar website verder het volgende:

 

De ploeg van trainer/coach Dick Lukkien bestond uit een mix van spelers uit de B-kern van de selectie en diverse spelers van RVO FC Groningen/Cambuur A1. Halverwege de eerste helft kwam de FC op voorsprong door een benutte strafschop van Nicklas Pedersen (0-1). In de tweede helft scoorden Suk Hyun-Jun en Tigran Gazarjan de 0-2 en 0-3.

Tegenvaller was het uitvallen van Thomas Enevoldsen. De Deen blesseerde zich al na vijf minuten aan de enkel en moest vervangen worden.

 

Restant oefenperiode Jong FC Groningen:


Maandag 18 juli, 19.00 uur: Jong FC Groningen - Soccer FC Chicago (op Corpus den Hoorn)
Zaterdag 23 juli: tegenstander n.b.b. (locatie n.n.b.)
Vrijdag 29 juli: tegenstander n.b.b. (locatie n.n.b.)
Maandag 1 augustus, 19.00 uur: Jong FC Groningen - FC Vittorol (Roemenië) (te Harkstede)
Dinsdag 9 augustus: Flevo Boys - Jong FC Groningen (te Emmeloord)
Dinsdag 16 augustus, 19.30 uur: Holwierde - Jong FC Groningen (te Holwierde)

 

Competitieprogramma
 

Op maandag 22 augustus start de competitie voor Jong FC Groningen met een thuiswedstrijd tegen Jong Heracles Almelo. Een week later gaat de ploeg op bezoek bij Jong Vitesse/AGOVV. Dit seizoen wordt in ieder geval het duel van 17 oktober tegen Feyenoord/Excelsior in Euroborg gespeeld.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.