Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

230 gasten online

FC Groningen had een duidelijk doel voor de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Feyenoord: een goed gevoel overhouden aan het duel met het oog op de wedstrijd der wedstrijden, zondag tegen Zwolle. Dat is gelukt, en zeker Tjaronn Chery zal met het nodige zelfvertrouwen afreizen richting de Kuip. Hij maakte zondag de enige treffer voor de Trots van het Noorden, en wel met een geweldige vrije trap die vanaf meer dan 30 meter in het doel vloog. Het mag dan ook niemand verwonderen dat hij door onze lezers tot fcgonline man-of-the-match tegen Feyenoord werd gekozen. Hij kreeg maar liefst 64,7% van de stemmen. Op gepaste afstand volgen Simon Tibbling (7% van de stemmen) en Rasmus Lindgren (6,9% van de stemmen), de twee Zweedse toppers die de laatste weken eveneens in een puike vorm verkeren. 

Door zijn eerste plaats in deze ronde heeft Tjaronn Chery de koppositie in het fcgonline speler-van-het-jaar klassement van Sergio Padt overgenomen. De tussenstand ziet er na twintig verkiezingen als volgt uit:

1. Tjaronn Chery (23 punten)
2. Sergio Padt (21 punten)

3. Eric Botteghin (18 punten)
4. Simon Tibbling (15 punten)
5. Mimoun Mahi (10 punten)
6. Tom Hiariej (9 punten)
7. Lorenzo Burnet (6 punten)
8. Rasmus Lindgren en Michael de Leeuw (5 punten)
10. Hans Hateboer (4 punten)
11. Maikel Kieftenbeld, Desevio Payne, Albert Rusnák en Jarchinio Antonia (1 punt)

De volledige uitslag is hier terug te vinden.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.