Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

102 gasten online

FC Groningen heeft er in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen geen spektakel van gemaakt, maar na de feestweek die volgde op de historische zege in de Kuip was dat misschien ook niet anders te verwachten. Peter van der Vlag mocht op 37-jarige leeftijd zijn debuut maken in de Eredivisie, en hij liet zien een prima keeper te zijn. Zijn optreden werd ook door de lezers van fcgonline gewaardeerd, Van der Vlag is gekozen tot fcgonline man-of-the-match tegen PEC Zwolle. Hij kreeg maar liefst 40,2% van de stemmen. De tweede plaats is voor Simon Tibbling met 22,9%, gevolgd door Eric Botteghin (20%).

In de eindstand van het fcgonline speler-van-het-jaar klassement ligt de top-3 aardig bij elkaar, en wie weet hoe de eindstand eruit had gezien als Sergio Padt er niet voor had gekozen om Peter van der Vlag in de laatste thuiswedstrijd te laten keepen. Ook niet onvermeld mag blijven dat het Simon Tibbling is gelukt maar liefst 17 punten te behalen terwijl de Zweed pas in de winterstop naar Groningen is gekomen. Uiteindelijk kan er maar één winnaar in het eindklassement zijn, en dat is Tjaronn Chery:

1. Tjaronn Chery (23 punten)
2. Sergio Padt (21 punten)

3. Eric Botteghin (19 punten)
4. Simon Tibbling (17 punten)
5. Mimoun Mahi (10 punten)
6. Tom Hiariej (9 punten)
7. Lorenzo Burnet (6 punten)
8. Rasmus Lindgren en Michael de Leeuw (5 punten)
10. Hans Hateboer (4 punten)
11. Peter van der Vlag (3 punten)

12. Maikel Kieftenbeld, Desevio Payne, Albert Rusnák en Jarchinio Antonia (1 punt)

Tjaronn Chery, van harte gefeliciteerd! Binnenkort zullen we Chery de welverdiende beker voor deze prestatie overhandigen.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.