Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

50 gasten online

Dagblad van het Noorden: "FC Groningen volgt Paco van Moorsel"

Volgens het Dagblad van het Noorden en het Brabants Dagblad wordt Paco van Moorsel, een aanvallende middenvelder van FC Den Bosch die vorige week 22 jaar is geworden, intensief door FC Groningen gevolgd. Het contract van van Moorsel loopt aan het einde van dit seizoen af. Henk Veldmate ontkent de interesse van de FC in Van Moorsel niet: "Ik houd er niet van om al te snel op individuele namen in te gaan, maar ik kan niet ontkennen dat wij hem volgen. Hij staat bij ons op het lijstje, maar hij is wel een van de ongeveer vijftien jonge spelers in de eerste divisie die wij volgen. Zo werken wij."

 

De technisch manager van FC Groningen voegt eraan toe dat beide partijen nog niet toe zijn aan het zetten van handtekeningen: "Dit soort trajecten duurt altijd een langere periode voor het tot iets concreets leidt en zo ver is het nog lang niet."

 

Paco van Moorsel speelt sinds 2006 voor FC Den Bosch. In het seizoen 2006-2007 werd hij twee maal als invaller ingebracht, maar daarna was hij niet meer weg te denken uit de ploeg van de huidige nummer zes van de Jupiler League. De clubsite van FC Den Bosch heeft de volgende statistieken over Van Moorsel in de aanbieding, waaruit blijkt dat hij in 134 wedstrijden 28x heeft gescoord:


seizoen   wedstrijden basis    wedstrijden invaller    doelpunten  
2011 - 2012   16    0    6  
2010 - 2011   21    7    8  
2009 - 2010   37    0    10  
2008 - 2009   16    10    3  
2007 - 2008   7    18    1  
2006 - 2007   0    2    0

 

Van Moorsel werd op 15 december 1989 in Veldhoven geboren en doorliep de jeugdopleiding van RKSV Boxtel.

 

 

Hier zijn wat beelden van hem te zien uit de wedstrijd FC Den Bosch - Excelsior (3-3), eind vorig seizoen gespeeld. Van Moorsel scoorde in die wedstrijd twee doelpunten en hij speelde uitstekend.

 


FC Den Bosch Fans.nl schrijft in dit artikel op 2 januari 2012 het volgende n.a.v. een gerucht dat o.a. Paco van Moorsel in de belangstelling zou staan van NAC Breda:


'Paco van Moorsel meest gemist bij vertrek'

Paco van Moorsel zal bij een eventueel vertrek het meest worden gemist door de supporters van FC Den Bosch. Dat is de uitslag van de poll die de afgelopen weken op de site stond. Met liefst 54% van de stemmen bleef hij de andere drie kandidaten voor.

Vier (eigen jeugd)spelers zouden in de belangstelling staan van NAC Breda. Onze vraag was daarbij: wie zouden we het meest missen? In totaal lieten 672 supporters hun mening weten in de afgelopen periode.

Na Van Moorsel, die veruit het meest werd gekozen, belandde aanvoerder Jordens Peters op de tweede plaats met 21% van alle stemmen. Opvallend is dat topscorer Tom van Weert er daar net geen honderd (slechts 15%) van wist binnen te slepen. Mede-aanvaller Danny Verbeek behaalde tien procent van de stemmen.
 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.