Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

46 gasten online

Brabants Dagblad: "Paco van Moorsel naar FC Groningen"

UPDATE zaterdag 14 januari 2012: FC Groningen bevestigt komst Van Moorsel

Het Brabants Dagblad schrijft vanavond dat Paco van Moorsel , een 22-jarige aanvallende middenvelder, FC Den Bosch na afloop van dit seizoen verruilt voor FC Groningen. De site motiveert het bericht als volgt: "Dat is vrijdagavond rond de wedstrijd van FC Den Bosch tegen Veendam door meerdere bronnen bevestigd. Op de nieuwjaarsreceptie van de Groningers, 17 januari, zal de club het nieuws officieel bekend maken. Voor hoeveel jaar Van Moorsel gaat tekenen is nog onduidelijk."

 

UPDATE zaterdag 14 januari 2012: FC Groningen heeft inmiddels op haar website bevestigd dat Paco Van Moorsel in de zomer transfervrij de overstap naar de Trots van het Noorden maakt. Hij zal een contract voor drie jaar tekenen. De voor zijn leeftijd erg ervaren middenvelder (hij speelde al meer dan 100 wedstrijden in de Jupiler League) stond volgens manager technische zaken Veldmate ook in de belangstelling van andere eredivisieclubs, waaronder NEC en NAC.

 

Henk Veldmate en Paco van Moorsel zelf komen bij RTV Noord aan het woord:

 

 

Van Moorsel zal op dinsdag 17 januari 2012 tijdens de nieuwjaarsreceptie worden gepresenteerd.

 

Veldmate verder of het contracteren van Paco van Moorsel:"Hij behoort tot één van de meest talentvolle middenvelders van de Jupiler League. Wij volgen Van Moorsel al geruime tijd. Volgens onze informatie was er voor hem ook belangstelling van andere Eredivisieclubs, waaronder NAC Breda en NEC. Aangezien hij bij Den Bosch en aflopend contract heeft, was dit het moment om hem over te nemen. Wij zijn dan ook blij dat hij voor ons heeft gekozen."

 

Eerder berichtten we al het volgende:

Martin Messing, Chef Sportredactie van het Dagblad van het Noorden, bevestigt het bericht en schrijft op Twitter: "FC Groningen presenteert dinsdag een nieuwe speler op de nieuwjaarsreceptie. Het is de 22-jarige Paco van Moorsel van FC Den Bosch."

 

Paco van Moorsel zelf in het artikel in het Brabants Dagblad: "Het zou een mooie stap zijn, maar je moet bij mijn zaakwaarnemer zijn."

 

Het Brabants Dagblad voegt toe: "Het contract van de Boxtelse middenvelder loopt na dit seizoen af. Hij doorliep de hele jeugdopleiding in Den Bosch en speelt al jaren in de hoofdmacht. Dit seizoen nam de belangstelling uit de eredivisie met de week toe."

 

 

Eerder schreven wij:

 

13-01-2012 Joshua John (Sparta Rotterdam) in beeld bij FC Groningen?

19-12-2011 Dagblad van het Noorden: "FC Groningen volgt Paco van Moorsel"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.