Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

294 gasten online

Servische pers: "Zowel Lazio als AS Roma in Dusan Tadic geïnteresseerd"

Met dank aan het FCG Forum: Dusan Tadic, die vandaag op het TCN trainingsveld één van de elf aanwezige spelers was, wordt vandaag door het Servische Novosti.rs in verband gebracht met twee Italiaanse clubs. Zowel Lazio als AS Roma, resp. de nummers 5 en 6 van de Serie A, zouden de Serviër eerst op huurbasis van FC Groningen willen laten overkomen en in de zomer definitief willen overnemen. FC Groningen gaat met deze constructie niet akkoord: de Trots van het Noorden zou uitsluitend in verkoop zijn geïnteresseerd.

 

Novosti schrijft dat beide Romeinse ploegen momenteel voorstellen aan het uitwerken zijn en spoedig bij de FC zullen indienen.

 

Volgens hetzelfde Novosti.rs is inmiddels duidelijk dat AS Roma afvalt als gegadigde voor Dusan Tadic omdat FC Groningen niet wil meegaan in het voorstel van Valter Sabatini, de 'sportski direktor'van AS Roma, om Tadic tot de zomer te huren en een eventuele aankoop dan pas te effectueren. Het ontbreekt aan tijd om een verkoop in januari rond te maken.

 

Ook een overgang naar Lazio lijkt ver weg omdat Igli Tare, de sportieve baas van Lazio, de aartsvijand van AS Roma, geen beweging richting FC Groningen aan het maken is. De Servische site zegt dat o.a. Borussia Mönchengladbach, Malaga, PSV Eindhoven and FC Twente zijn overgebleven als mogelijke nieuwe werkgevers voor Dusan Tadic.

 

Onlangs wilde Lazio met een soortgelijke constructie Keisuke Honda van CSKA Moskou contracteren. Het wilde de Japanner het komende halve jaar voor EUR 2 miljoen huren, en in de zomer - indien Honda zou bevallen - voor EUR 10 miljoen definitief overnemen. CSKA hield echter vast aan een overnamesom van EUR 15 miljoen ineens.

 

Ook RTV Noord schrijft nu dat AS Roma volgens de zaakwaarnemer van Dusan Tadic, Zoran Pavlovic, zeer geïnteresseerd is in de Serviër. Roma wil Tadic graag voor de rest van het seizoen huren en eventueel daarna kopen. FC Groningen heeft echter geen boodschap aan een verhuurconstructie met optie tot koop. Hans Nijland: "Dit voorstel kunnen wij niet serieus nemen", zo schrijft RTV Noord, dat toevoegt dat er volgens Pavlovic veel meer clubs geïnteresseerd zijn in Tadic. Zo volgen de Duitse clubs 1. FC Köln, Wolfsburg, Borussia Mönchengladbach en Schalke 04 de middenvelder op de voet. Hetzelfde geldt ook voor het Italiaanse Lazio Roma. Geen enkele club heeft bij FC Groningen vooralsnog een bod uitgebracht op Tadic, aldus RTV Noord.

 

Zoran Pavlović, de zaakwaarnemer van Dusan Tadic, heeft met vertegenwoordigers van Lazio al diverse malen gesproken, en met AS Roma afgelopen weekend, aldus de Servische site.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.