Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

256 gasten online

"Chelsea vindt prijs van € 12 miljoen voor Dusan Tadic koopje"

Wie gedacht had dat de geruchten rond de vermeende interesse in spelers van FC Groningen zouden zijn gedoofd, die vergist zich. Gisteren slingerde het Engelse Footy Bunker een artikel de ether in, waarin wordt geopperd dat Chelsea haar pijlen wel eens op Dusan Tadic zou kunnen richten, die door de site op een bedrag van £ 10 miljoen, omgerekend € 12 miljoen, wordt gewaardeerd.

 

Dit wordt achteloos als een "cut-price alternative" gezien, omdat andere vleugelaanvallers die op het lijstje van Chelsea staan (Willian Borges da Silva van Shakhtar Donetsk en Eden Hazard van Lille) minimaal £ 25 miljoen (€ 30 miljoen) moeten kosten. Ook het binnenhalen van Miloš Krasić van Juventus of Kevin de Bruyne van Genk is nog geen "done deal", vandaar dat Dusan Tadic wellicht deze maand nog in het vizier komt. Of vervolgens doorverhuur aan Vitesse wordt overwogen vermeldt het artikel gelukkig niet.

 

Inmiddels heeft Nicolas Anelka de Engelse club de rug toegekeerd en mochten ook Salamon Kalou, Florent Malouda en Didier Drogba Stamford bridge verlaten, wat Footy Bunker verwacht, dan zou er financieel en ook qua positie ruimte zijn om Dusan Tadic te contracteren.

 

Op het Britse forum Talk Chelsea is inmiddels al proactief een topic geopend mochten de geruchten concrete vormen gaan aannemen, en het Servische Blic Sport heeft het gerucht inmiddels ook overgenomen.

 

Wij zijn benieuwd wat deze maand nog gaat brengen! Wat ons betreft een intacte selectie en drie punten die in Enschede worden opgehaald! Duidelijk is echter wel dat FC Groningen bedragen in de orde van grootte die nu worden geroepen nooit kan weigeren. Hoe dichter 31 januari a.s. nadert, hoe moelijker het zal worden een geschikte vervanger te contracteren. Wij zijn de maand januari 2008 nog niet vergeten. Lindgren, $ilva en Nevland vertrokken, en de Europese ambities konden de ijskast in...

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.