Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

246 gasten online

"Aantrekken Dusan Tadic onhaalbaar voor FC Twente"

Al op 23 november 2011 schreven wij in dit artikel dat Co Adriaanse, op dat moment nog trainer van FC Twente, erg gecharmeerd was van Dusan Tadic. Adriaanse is al lang en breed de Enschedese laan uitgestuurd, maar ook diens opvolger, Steve McLaren, heeft zich in positieve zin geuit over onze buitenspeler. McLaren denkt echter dat het voor FC Twente niet mogelijk zal zijn om Tadic te contracteren. Dit heeft Ferry de Goeijen, volger van FC Twente en journalist voor o.a. De Telegraaf, Twentsche Courant Tubantia, TwenteSport.com en TwenteSport Magazine, vandaag geschreven.

 

We hielden al geen rekening met een vertrek van Dusan Tadic naar een andere Nederlandse club, maar door de naam van FC Twente kan wat ons betreft, een slordige vier dagen vóór het einde van de transfer window een dikke streep. Laat 'm zondag in Enschede maar de pannen van het dak spelen!

 

FC Twente heeft de hoop opgegeven dat de Braziliaan Jackson Avelino 'Jajá' Coelho, de aanvallende middenvelder die het komende halve jaar van Al Ahli uit Dubai gehuurd zou worden, nog in Enschede zal opduiken. In diens plaats zal echter niet getracht worden om Tadic te contracteren, als we De Goeijen mogen geloven, die schrijft dat Nacer Chadli niet naar Fulham zal vertrekken. Chadli staat wel in de belangstelling van de Engelse club, maar wil zelf in Enschede blijven en mag bovendien ook niet vertrekken.

 

Gerelateerde artikelen:

 

28-11-2011 Dusan Tadic kan bijtekenen tot medio 2016 of 2017

23-11-2011 "FC Twente nog altijd gecharmeerd van Dusan Tadic"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.