Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

275 gasten online

Geruchten over vertrek David Texeira naar Liverpool doven eindelijk uit

Een dikke drie etmalen vóór het einde van de transfer window lijken de hardnekkige geruchten rond een overgang van David Texeira naar Liverpool eindelijk een geruisloze dood te sterven. Volgens 1000goals.com zou het definitief maken van de overgang van de Uruguayaan naar The Reds zijn uitgesteld tot de komende transfer window die loopt van 1 juli t/m 31 augustus a.s.

 

Er zou overeenstemming zijn over een transfersom van £ 9,6 miljoen (€ 11,4 miljoen). FC Groningen zou hierbovenop een aantal bonussen willen, terwijl de Britten liever een speler op huurbasis naar Groningen zouden sturen. Pablo Londinsky, de journalist van het Uruguayaanse Tenfield en GolTV die eerder repte over onderhandelingen tussen beide clubs, zegt nu dat de beide zaakwaarnemers van Texeira naar Uruguay zijn teruggekeerd en dat een deal op dit moment een moeilijke zaak is. Wat van deze beweringen exact klopt zullen we wel nooit boven tafel krijgen.

 

Wij zien de selectie van de Trots van het Noorden steeds meer intact blijven. Voor een herhaling van de uit sportief oogpunt dramatisch verlopen januarimaand van het seizoen 2007-2008 lijkt niet meer gevreesd te hoeven worden, al is de maand natuurlijk nog niet om. Dit belooft veel goeds voor het restant van de competitie. Laat er morgen in Enschede maar een pracht van een resultaat geboekt worden die de Trots van het Noorden vleugels geeft en ons in mei juichend en trots op de Grote Markt laat staan!

 

 

Gerelateerde artikelen:

 

24-01-2012 "Vriendschappelijk duel FC Groningen - Liverpool onderdeel verkoop Texeira"

23-01-2012 Engelse clubs op de tribune voor Tadic, Van Dijk en Texeira

16-01-2012 Is David Texeira de Zuid-Amerikaan in wie Liverpool geïnteresseerd is?

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.