Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

107 gasten online

FC Groningen slaat bod van FC Twente op Dusan Tadic af; mogelijk deal in zomer

FC Twente heeft vandaag een 'uitstekend' bod gedaan op Dusan Tadic, zo laat Hans Nijland op De Twentsche Courant Tubantia weten. "Maar we willen hem nu nog niet laten gaan. Op redelijk korte termijn wil Twente een deal maken met ons om Tadic komende zomer alsnog over te nemen. Wij willen hem deze winter niet laten gaan, dat kunnen we niet maken naar onze supporters toe. Bovendien heeft Groningen ook ambities", aldus Nijland, die volgens de site vanmiddag met de top van FC Twente heeft gesproken.

 

De hoofdrolspeler in kwestie, Dusan Tadic, lijkt ijskoud te blijven en wil zich alleen maar op FC Groningen richten: "Anders word ik afgeleid door alle verhalen en dat kan ik nu niet gebruiken."

 

Ferry de Goeijen, journalist van o.a. TC Tubantia en TwenteSport.com, schreef later vanavond op Twitter: "FC Groningen weigert Tadic aan FC Twente te verkopen voor 7 miljoen euro. Bij 8 komt de transfer rond. Meer info op TwenteSport.com" Op TwenteSport.com staat: "FC Groningen heeft een bod van FC Twente op Dusan Tadic van zeven miljoen euro afgewezen. Dat heeft directeur Hans Nijland bevestigd. Pas bij een bod van acht miljoen euro is Groningen bereid over  een eventuele transfer naar FC Twente te praten."

 

Mochten genoemde bedragen kloppen, dan wacht ons een hete dinsdag de 31e januari. Het verschil tussen vraag en aanbod lijkt immers niet onoverbrugbaar...

 

TC Tubantia schrijft verder: Tadic wordt door trainer Steve McClaren gezien als de 'special one'. FC Twente hoopt Tadic nu voor komende zomer vast te leggen. Dat wil de club al op korte termijn doen.

 

Laten we hopen dat Tadic in de zomer alsnog aan Borussia Mönchengladbach wordt verkocht. Tadic in het shirt van FC Twente - we moeten er niet aan denken.

 

Inmiddels blijkt ook RTV Noord journalist Goos de Boer onze visie over de onderhandelingen tussen Twente en Groningen te delen. Hij twittert vanavond: "Transfer Tadic toch nog niet v de baan. FC Twente overweegt hoger bod. En alles heeft zijn prijs...."

 

Borussia Mönchengladbach lijkt zich ondertussen niet in de strijd rond Tadic te willen mengen en ontkent bij monde van Sportdirektor Max Eberl zelfs dat de club in Tadic geïnteresseerd is geweest:"Das war und ist für uns kein Thema. Es hat nie einen Kontakt gegeben."

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.