Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

211 gasten online

Hans Nijland: "Dusan Tadic wordt ook niet aan Málaga CF verkocht"

Alsof het vandaag nog niet enerverend genoeg is: RTV Noord meldt vanmiddag dat het Spaanse Málaga Club de Fútbol zich vandaag voor Dusan Tadic heeft gemeld. De huidige nummer acht van de Primera División is sinds juni 2010 het speeltje van de niet bepaald armlastige Sjeik Abdullah bin Nasser bin Abdullah Al Ahmed Al Thani uit Qatar, maar Hans Nijland is niet van plan voor de Spaanse oliemiljoenen te zwichten.

 

Nijland: "De selectie blijft intact. Als we nu toch nog zaken zouden doen, zou ik niet geloofwaardig zijn naar onze supporters. Ik heb de vraag al gehad: wat nou als er nog 20 miljoen wordt geboden voor Tadic? Maar wij blijven erbij. We gaan geen zaken meer doen."

 

Op 23 januari jl. schreven we overigens in dit artikel al dat Málaga één van de clubs was die Tadic graag op de loonlijst zou zetten.

 

Om dezelfde reden ving ook FC Twente gisteren bot bij FC Groningen. Nijland, vandaag in zijn nieuwsbrief: "Gisteren zijn wij op verzoek van FC Twente aangeschoven om te praten over een directe overgang van Dusan Tadic naar Enschede. Wij hebben een goede en zeer serieuze bieding van Twente echter naast ons neergelegd. We zijn er trots op dat we een tussentijds vertrek van Tadic hebben kunnen pareren en blij voor onze supporters dat we kunnen melden dat ook voor Tadic geldt, dat hij in ieder geval dit seizoen afmaakt in Euroborg. Wat er komende zomer gaat gebeuren, moeten we afwachten."

 

Nog een kleine zes uur en dan zit de transfer window er op...

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.