Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

476 gasten online

Zaakwaarnemer Dusan Tadic: "Ook Liverpool zat achter Dusan Tadic aan"

UPDATE donderdag 1 maart 2012: "Liverpool ziet in Dusan Tadic nieuwe aanwinst"

Stand van zaken zaterdag 4 februari 2012:

In een vrij openhartig vraaggesprek met het Servische Vesti online doet Zoran Pavlović, de zaakwaarnemer van Dusan Tadic, uit de doeken hoe de laatste dagen van de transfer window zijn verlopen. Over het Spaanse Málaga wordt niet gesproken, maar in het artikel valt wel te lezen dat FC Twente en Borussia Mönchengladbach de Serviër wilden overnemen. Verder waren AS Roma, Lazio, Bayern München en Liverpool in Tadic geïnteresseerd, maar dit kwartet clubs was alleen uit op het huren van Tadic. 

 

UPDATE donderdag 1 maart 2012: "Liverpool ziet in Dusan Tadic nieuwe aanwinst"

Het Engelse Footy Bunker komt vandaag met het bericht dat Liverpool Dusan Tadic nadrukkelijker aan het volgen is, ondanks het feit dat het afgelopen zomer vleugelspeler en international Stewart Downing van Aston Villa heeft overgenomen voor het lieve sommetje van £ 20 miljoen (€ 23,7 miljoen). De prestaties van Downing, die we gisteren op Wembley nog zagen invallen tegen Oranje, vallen volgens diverse criticasters echter tegen.

 

Footy Bunker schrijft dat Tadic hoog op de verlanglijst van Kenny Dalglish zou staan als het gaat om gewenste transfers die komende zomer op de planning staan. Het feit dat Tadic tot nu toe minder assists op zijn naam heeft staan dan vorig seizoen doet hier niets aan af. Het eventuele vertrek van spelers als Joe Cole, Dirk Kuyt en Max Rodriguez zou financiële ruimte creëren om Tadic bij FC Groningen los te weken. De Engelse site waardeert de Serviër op £ 8 miljoen (€ 9,5 miljoen).

Het niet al te toonaangevende 4-4-2.com heeft het bericht inmiddels overgenomen.

 

Stand van zaken zaterdag 4 februari 2012:

 

Pavlović zegt dat Hans Nijland, de direktor zeleno-belih ('groen-witte directeur'), een bod van € 7 miljoen van FC Twente heeft afgeslagen, omdat de club enerzijds Europees voetbal wil halen en anderzijds bewust gekozen heeft om nu € 7 miljoen te laten lopen omdat het heel goed mogelijk is dat hij in de zomer nog meer zal opbrengen, als de voormalige aanvoerder van Vojvodina in de tweede seizoenshelft goed blijft spelen. Pavlović zegt dat FC Twente en Mönchengladbach niet zullen opgeven en te verwachten dat de onderhandelingen met beide clubs de komende tijd zullen losbarsten. In het Dagblad van het Noorden kunnen we vanmorgen lezen dat het Dusan Tadic niks uitmaakt dat de transfer naar Twente niet is doorgegaan, en vult aan met: "In de winterstop van club veranderen is, denk ik, ook niet de beste manier. FC Groningen is een mooie club. Ik speel hier graag."

 

Het Dagblad schijft dat FC Twente Tadic per direct naar Enschede wilde halen, maar met FC Groningen geen overeenstemming over de hoogte van de transfersom bereikte. Tadic: "In de winterstop van club veranderen is, denk ik, ook niet de beste manier. Je kunt dat beter aan het eind van een seizoen doen. Dat de transfer niet is doorgegaan maakt me niks uit. No problem. FC Groningen is een mooie club. Ik speel hier graag."

 

Over de afgelopen week, die hectisch voor hem is geweest: "Ik ben veel gebeld, maar bemoei me nergens mee. Ik laat alles over aan mijn zaakwaarnemer."

 

In Vesti online lezen we dat Tadics zaakwaarnemer, Pavlović, maandag de 30e januari met FC Groningen gesproken heeft. Toen was eigenlijk al duidelijk dat Tadic in januari niet verkocht zou worden. Hij zegt dat FC Twente en Borussia Mönchengladbach tot de laatste dag gewacht hebben of FC Groningen het besluit om de Serviër niet te willen verkopen nog zou herzien.

 

Pavlović zegt dat de beslissing van FC Groningen om Tadic niet te willen verhuren 'marktconform' is, omdat de club volgens hem nog veel meer kan verdienen dan het bedrag van € 7 miljoen dat nu is geboden.

 

Het zal ook de volgende transfer window weer spannend worden. Voor ons staat vast dat we aan het einde van dit seizoen afscheid moeten nemen van Dusan Tadic. In een ander artikel in Vesti online worden immers de namen van nog meer in Tadic geïnteresseerde clubs genoemd die wij ook al eens op onze site hebben geroepen: 1. FC Köln, VfL Wolfsburg, Schalke 04 en Blackburn Rovers. Kortom, erg veel rook, en daaruit ontstaat vaak vuur.

 

We sluiten ons aan bij de woorden van Pieter Huistra: warm inpakken morgen, en dan van de wedstrijd genieten, en wat ons betreft van Dusan Tadic in het bijzonder!

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.