Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

110 gasten online

Johan Derksen houdt voet bij stuk: Dusan Tadic gaat naar FC Twente;

Wilfred Genee: "Volgens Hans Nijland heeft ook Udinese interesse in Tadic"

Johan Derksen heeft gisteren in het TV-programma Voetbal International opnieuw bevestigd dat Dusan Tadic na dit seizoen naar FC Twente verkast. Afgelopen woensdag heeft het Dagblad van het Noorden een dubbelinterview gevoerd met Hans Nijland en Johan Derksen. Derksen heeft in dit vraaggesprek de indruk gekregen dat Nijland in verlegenheid was gebracht door de berichtgeving van VI op maandag 5 maart jl.

 

De Raad van Commissarissen van FC Groningen zou nl. nog niet helemaal op de hoogte zijn van de deal die Nijland en Munsterman tijdens een urenlang durend gesprek in Emmen gesloten zouden hebben. Dusan Tadic heeft zijn handtekening nog niet gezet omdat er nog 'een paar dingetjes' geregeld moeten worden, aldus Derksen.

 

Wilfred Genee vertelde dat hij gisteren nog telefonisch met Hans Nijland heeft gesproken en dat Nijland in dat gesprek gezegd heeft dat ook het Italiaanse Udinese in Tadic geïnteresseerd zou zijn. Nijland zou volgende week weer met Munsterman zou praten, aldus Genee. Inderdaad hebben algemeen directeur Hans Nijland en manager technische zaken Henk Veldmate op donderdag 8 maart 2012 in Egmond aan Zee gesproken met Gino Pozzo, clubeigenaar van Udinese.

 

FC Groningen heeft echter op de clubsite geschreven dat dit gesprek een geheel andere agenda kende.

 

Henk Veldmate over het onderhoud van hem en Nijland met Pozzo:

 

"We hebben anderhalf uur met elkaar gesproken. Dat was vooral een verkennend gesprek waarin we het beleid van onze clubs hebben belicht. Ook hebben we inhoudelijk gesproken over onze samenwerking met Grads Fühler, die zich inmiddels in Peru heeft gevestigd. We hebben veel vertrouwen uitgesproken over deze wederzijdse afspraak.


Daarnaast hebben we mogelijkheden besproken ook op andere manieren iets voor elkaar te kunnen betekenen. Daarin zou het kunnen gaan om afspraken rond spelers. Udinese heeft al een uitgebreide samenwerking met Granada en Cadiz in Spanje. Het was een zeer plezierig gesprek en we weten nu wat we in de nabije toekomst aan elkaar kunnen hebben."

 

Gerelateerde artikelen:

 

08-03-2012 Dusan Tadic bevestigt: nog geen overeenstemming tussen Twente en Groningen

05-03-2012 Voetbal International: "Dusan Tadic voor € 7,7 miljoen naar FC Twente"

30-11-2011 FC Groningen wil op gebied van scouting samenwerken met Udinese

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.