Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

140 gasten online

"Filip Kostic tekent bij FC Groningen; volgende week dinsdag medische keuring"

De ontwikkelingen lijken snel te gaan. De Servische pers windt er vandaag geen doekjes op: Filip Kostic speelt vanaf komend seizoen voor FC Groningen, als hij de medische keuring doorstaat. Deze zou komende dinsdag op het programma staan, zo schrijven Zurnal.rs en Sportska centrala. De transfersom is nog niet bekend gemaakt, maar volgens Zurnal.rs zou het 'onofficieel' gaan om een bedrag van 1 miljoen. De site voegt eraan toe dat Kostic één van de meest prominente spelers is van FK Radnicki 1923.

 

Sportska centrala schrijft dat Kostic in onderhandeling was met Club Brugge, waar hij de medische keuring al had doorstaan, "maar in de tussentijd een veel beter aanbod uit Nederland kreeg".

 

Volgens Zurnal.rs heeft FC Groningen clubs als Partizan, Rode Ster Belgrado, Porto, Anderlecht en Dinamo Moskou, die Kostic eveneens hoog op een lijstje hadden staan, het nakijken gegeven.

 

Opstelling van Radnicki 1923 in de wedstrijd van vanmiddag;

Filip Kostic speelde zoals altijd aan de linker kant (Костић = Kostic)

 

Filip Kostic stond vanmiddag in de basis van zijn ploeg, FK Radnicki 1923, dat met 0-0 gelijkspeelde tegen Rode Ster Belgrado. De 13.000 toeschouwers zagen dat Kostic in de 76e minuut werd gewisseld voor Nikola Simić. Belangrijkste wapenfeit van Kostic: een gevaarlijke actie in de 33e minuut aan de linkerkant, die maar net door Rode Ster-verdediger Srdjan Mijailović kon worden gepareerd (bron: wedstrijdverslag op Press Online). In een ander wedstrijdverslag op Utakmica.rs staat dat Kostic op dat moment de meest actieve speler van zijn ploeg was.

 

De medische keuring zal ongetwijfeld een formaliteit zijn. Onlangs kwam de Servische linker middenvelder ook al door de medische keuring van Club Brugge.

 

 

 

(later vandaag wellicht meer)

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.