Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

117 gasten online

RTV Noord: "Transfer Dusan Tadic naar FC Twente in eindfase"

Het heeft er alle schijn van dat de transfer van Dusan Tadic naar FC Twente zijn beslag gaat krijgen, alle elkaar tegensprekende berichten over medische keuringen die vandaag over ons uit werden gestort ten spijt. RTV Noord heeft vanavond bericht dat de transfer van Dusan Tadic naar FC Twente steeds dichterbij komt. FC Groningen gaat ervan uit dat beide clubs het eens worden over een transfer, aldus de site, die schrijft dat Hans Nijland hoopvol gestemd is over de deal:

 

"Voor een overgang heb je drie partijen nodig. De beide clubs en de speler met zijn zaakwaarnemer. Wij hebben Tadic daarom toestemming gegeven om met Twente te praten. Hij heeft gesproken met ondermeer trainer Steve McClaren. Gevoelsmatig zeg ik dat wij er met Twente wel uitkomen, maar we zijn ook afhankelijk van het besluit van Tadic."


TC Tubantia: "Dusan Tadic heeft slechts deel van de keuring van FC Twente ondergaan"

Leon ten Voorde van TC Tubantia verschaft vanavond op Twitter eindelijk opheldering over de door hemzelf veroorzaakte onduidelijkheid over de medische keuring van Dusan Tadic:

 

"Na n dag vol vraagtekens en wisselende berichtgevingen nu stand van zaken in zaak tadic. Hij heeft inderdaad n deel van keuring ondergaan. Maar vanwege hamstringproblemen niet de gehele keuring. Er is nog meer te melden maar dat lees je morgen in tctub"

 

RTV Noord herhaalt ook nog even wat eerder werd bericht over de medische keruing, en wat de stand van zaken rond de inkomende transfer van Filip Kostic is:

 

"Eerder liet Tadic al blijken naar Twente te willen. "Ik zou graag voor Twente willen spelen." De aanvallende middenvelder onderging donderdag ook al een medische keuring bij Twente. "De tests gingen prima, ik heb alleen niet hardgelopen". Tadic kampt met een hamstringblessure.


Zodra Tadic is verkocht wil FC Groningen Filip Kostic vastleggen als zijn vervanger. Kostic speelt voor het Servische FC Radnicki 1923. Zijn zaakwaarnemer liet eerder al weten dat Kostic naar Groningen wil. "Voor Filip is FC Groningen de eerste optie om naar toe te gaan", aldus zaakwaarnemer Zoran Pavlovich."

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.