Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

181 gasten online

Hans Nijland: "Nog geen overeenstemming met FC Twente over Dusan Tadic"

Het zal slechts uitstel van executie zijn, maar Hans Nijland heeft vanavond tegenover OOG Radio en TV verklaard dat FC Groningen over de transfer van Dusan Tadic nog geen overeenstemming heeft bereikt met FC Twente. De algemeen directeur van de Trots van het Noorden: "Dusan belde me vanmiddag en vertelde dat hij een akkoord had bereikt met FC Twente. Zoals ik de afgelopen tijd al heb aangegeven hebben wij nog geen overeenkomst met Twente. Daar zullen we de komende dagen verder over praten."

 

Net als wij denkt ook OOG dat er de komende dagen waarschijnlijk meer duidelijkheid komt over de transfer. Ook FC Twente laat weinig los over de stand van zaken: "Vóór het weekeinde doen wij daarover geen mededelingen", zo vertelde een woordvoerder van de Tukkers, aldus ELF Voetbal.

 

Overigens bevestigt Ferry de Goeijen, journalist voor onder meer De Telegraaf, TC Tubantia, TwenteSport.com en TwenteSport Magazine, het eerder door Voetbal International en verkondigde nieuws dat er met de transfer van Dusan Tadic van FC Groningen naar FC Twente een bedrag van € 7,7 miljoen is gemoeid, waarvan 7 ton voor zaakwaarnemer Pavlovic.

 

Zo langzamerhand zijn we toe aan een officieel bericht op de clubsite van FC Groningen.

 

HOPELIJK DE ALLERLAATSTE UPDATE IN DE SOAP ROND DUSAN TADIC:

TC Tubantia: "Tadic tekent voor drie jaar met een optie voor nog twee jaar voor FC Twente"

TC Tubantia heeft inmiddels een aangepast bericht gelanceerd. Het schrijft laat op de Goede Vrijdagavond:

 

"De laatste hobbels in de transfer van Dusan Tadic zijn genomen. De aanvaller van FC Groningen rondt dinsdag de keuring af en zet daarna zijn handtekening onder het contract van drie seizoenen met een optie voor nog twee jaar.


Eerder op de dag meldde de speler voor twee jaar te tekenen met een optie voor een seizoen. Maar later op de avond bevestigde de club dat het om een langere contractsduur gaat."
 

Dit is al meer in lijn met een transfersom van € 7,7 miljoen!

 

ECHTER:

De Telegraaf: "Transferbedrag voor Dusan Tadic valt volgens bronnen bij FC Twente lager uit"

Jeroen Kapteijns, voetbalverslaggever van De Telegraaf en sinds 2010 FC Twente-volger, schrijft op zaterdag 7 april 2012 het volgende: "Bronnen bij FC Twente melden dat transfersom Tadic lager is uitgevallen dan eerder genoemde 7,7 miljoen. Zou gaan om circa 5,5 miljoen euro"

 

Gezien het feit dat Dusan Tadic feitelijk nog een contract met FC Groningen heeft tot medio 2015 (medio 2013 plus optie voor nog twee jaar) moet de financiële nood bij FC Groningen wel erg hoog zijn om nu al een deal met FC Twente te willen sluiten, mocht het door De Telegraaf genoemde bedrag kloppen. Niet uit te sluiten valt immers dat zich in de zomer immers meer kapitaalkrachtige gegadigden voor Tadic zouden melden.

 

Eerder werd op Goede Vrijdag door TC Tubantia gemeld dat Dusan Tadic volgende week dinsdag een tweejarig contract (met de optie voor nog een jaar) zal tekenen met FC Twente.

 

Gerelateerd artikel:

 

06-04-2012 "Dusan Tadic tekent volgende week meerjarig contract bij FC Twente"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.