Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

412 gasten online

"Zaakwaarnemers Edison Flores spreken deze week met o.a. FC Groningen"

Na een aantal dagen radiostilte kunnen we, met dank aan het FCG Forum, weer iets melden over Edison Flores, de jonge Peruaanse speler van Universitario ("la U"), die morgen de uit contracttechnische redenen zo belangrijke leeftijd van 18 jaar hoopt te bereiken. Er is immers een FIFA-richtlijn die bepaalt dat alleen spelers die 18 jaar of ouder zijn een contract met een duur van langer dan drie jaar mogen tekenen.

 

Volgens Libero.pe reizen Carlos Gonzales en zijn partner deze week naar Europa om daar met diverse geïnteresseerde clubs te praten. Gonzales zou het vliegtuig naar Nederland nemen, vanwege de interesse van FC Groningen, FC Twente en PSV; de eindbestemming van de partner van Gonzales is Italië; op zijn programma zouden gesprekken met Napoli en Udinese staan. De vraagprijs voor Flores zou $ 1,5 miljoen (€ 1,1 miljoen) bedragen. Eerder zou de zaakwaarnemer van Flores in Peru al met Grads Fühler hebben gesproken.

Universitario verloor afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Unión Comercio met 1-3. Edison Flores startte in de basis maar werd in de 83e minuut bij een 1-2 achterstand vervangen. Flores was één van de aanvallende middenveders achter de enige diepe spits, Jankarlo Chirinos.

 

Universitario is inmiddels afgezakt naar de voorlaatste plaats in de hoogste Peruaanse divisie. Het behaalde in 12 wedstrijden zeven punten, eentje meer dan hekkesluiter Cobresol.

 

Gerelateerde artikelen:

 

03-05-2012 "Zaakwaarnemer van Edison Flores praat met FC Groningen en Napoli"

29-04-2012 Peruaanse pers: "FC Groningen heeft belangstelling voor Edison Flores"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.